Transformatori za pretvorbu električne energije su dio elektro materijala. LED transformatori se koriste za pretvorbu visokog napona na odgovarajuću razinu koju će koristiti rasvjetna tijela LED tehnologije.

Naponske razine više od potrebnih za LED rasvjetna tijela mogu dovesti do kvara na električnim instalacijama i rasvjeti. Prilikom odabira rasvjete i spajanja na električnu mrežu uvijek kontaktirajte stručnu osobu koja će vam pomoći. LED driveri i transformatori koji nisu postavljeni na pravilnu razinu napona mogu dovesti do cijelog niza problema.

Transformatori i LED driveri poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Nepravilno postavljen napon može utjecati na duljinu radnog vijeka i učinkovitost LED rasvjetnih tijela koja su spojena na njega. LED transformator se sastoji od dvije međusobno povezane zavojnice. Primarna zavojnica se spaja na glavni izvor napajanja dok se sekundarna zavojnica spaja s LED rasvjetnim tijelom. Transformator određuje i generira visinu napona. Transformator povećava ili smanjuje količinu napona koji kroz njega prolazi ovisno o potrebama.

LED driveri se koriste kada želite regulirati napon za manji broj rasvjetnih tijela. LED transformatori su idealan odabir za regulaciju napona za veći broj rasvjetnih tijela i čipova.

Ovisno o potrebama možemo ih ugraditi direktno u rasvjetno tijelo ili ga spojiti na strujnu mrežu između izvora napajanja i rasvjetnog tijela.

Nove transformatore i drivere potražite u našem web shopu već danas!

LED transformator je iznimno jednostavan za postavljanje uz određeno rasvjetno tijelo. Dolaze u širokom rasponu oblika i veličina kao bi odgovarali rasvjetnim tijelima i dimmerima. Većina transformatora je otporna na vanjske utjecaje te se mogu koristiti u vanjskim i unutarnjim prostorima. Dolaze u velikom rasponu voltaža kako bi odgovarali svim vašim potrebama.

Želite li rasvjetna tijela koja će raditi pravilno bez treperenja, prekida u radu i dugog vremena paljenja ili iznenadnih kvarova potražite pomoć stručnjaka koji će vam ugraditi drivere i transformatore za vašu kućnu električnu mrežu i rasvjetu.