Artemide je poznati svjetski proizvođač rasvjete osnovan 1960. godine u Milanu i Italiji. Osnivači Ernesto Gismondi i Sergio Mazza pokrenuli su brand s vizijom da stvore inovativnu i kvalitetnu rasvjetu koja će zadovoljiti potrebe kupaca širom svijeta. Osim što su bili fokusirani na proizvodnju visokokvalitetne rasvjete, Artemide je od samog početka bio posvećen i ekološkoj održivosti.

Tvrtka je prepoznata po vještinama u dizajnu rasvjete, inovacijama i istraživanjima koja su dovela do visoko kvalitetne proizvodnje. Patenti i inovacije na poljima tehnologije, mehanike i Opto-električnih rješenja. Artemide rasvjetna tijela su prepoznata na internacionalnom nivou kao ikone suvremenog dizajna. Neke od lampi su postavljene kao izlošci u muzejima moderne umjetnosti i dizajnerskim kolekcijama.

1967. godine je lampa Eclisse koju je izradio Vico Magistretti osvojila Compasso d'Oro nagradu. 1972. godine je izrađena Tizio lampa, Richarda Sappera koja je prva imala ugrađenu halogenu žarulju i postala je simbol talijanskog dizajna u svijetu.

Pogledajte ponudu Artemide lampi u web shopu!

Artemide vam nudi stropnu i podnu rasvjetu, projektore, reflektore, visilice, tračnu rasvjetu te podne i stolne lampe. Osim unutarnje rasvjete nude i vanjsku rasvjetu. Kao glavni izvor svjetlosti u radu koriste LED svjetlosnu tehnologiju kao vodeću no koriste i FLUO, HALO, HQI izvore svjetlosti. Širokim rasponom rasvjetnih tijela u ponudi i različitim tehnologijama koje koriste u osvjetljenju stvorili su bogatu ponudu koju je moguće prilagoditi svim vašim potrebama.

Tražite li klasične komade rasvjete koji će svojim izgledom odgovarati svakom prostoru i biti vječni potražite Artemide rasvjetna tijela. Artemide lampe su postale klasici koje možete vidjeti izložene u brojnim muzejima i dizajnerskim kolekcijama, a iste te, možete imati u svojem domu.

Vaše novo Artemide rasvjetno tijelo na klik od vas!

Tražite li lampe od kvalitetnih materijala, vrhunskog dizajna koja je energetski učinkovita svakako pogledajte Artemide ponudu u našem web shopu. Sigurni smo kako ćete pronaći lampe koje će odgovarati svim vašim potrebama i željama.

Dizajnerski izbori tvrtke usmjereni su na poboljšanje kvalitete ljudskog života i njegovog odnosa s okolišem kroz odgovoran dizajn. Artemide je predan izradi proizvoda koji dugo traju, izrađenih od materijala, načina obrade i procesa izrade koji imaju mali utjecaj na okoliš. Kultni Tolomeo primjer je toga. Tolomeo je već 1987. godine ispunio uvjete dizajna koji su ključne strategije za dizajn budućnosti u rasvjetnoj tehnologiji.

Svjetlost je jedinstvena energija kako ističu voditelji ove tvrtke. Svjetlost čini svijet vidljivim i podržava percepciju prostora, ona je u interakciji sa životom, sa psihičkim i fizičkim zdravljem čovjeka. Danas, prema rezultatima Artemideovih istraživanja, svjetlost također može dezinficirati prostore, štiteći zdravlje onih koji u njima žive. Upravo iz tog razloga veliku pažnju obraćaju na dizajn koji odgovara životu pojedinca i omogućuje mu jednostavno korištenje svjetlosti u svakodnevnom životu.

Artemide pažljivo prati svaku fazu u izradi novog proizvoda kako bi minimalizirao njegov utjecaj na okoliš. Posebno su posvećeni konstantnom istraživanju kako bi razvili rješenja koja nude maksimalnu učinkovitost. Svjetlost je energija i Artemideova predanost proteže se na sve primjene njegovih proizvoda. Učinkovitost proizvoda koji izrade se odražava u njegovoj uporabi i potrošnji. Energetski učinkoviti proizvodi donose pozitivan rezultat u energetskoj bilanci prostora koji osvjetljavaju, "generirajući održivost".

SVJETILJKA DEMETRA A1734020

Materijal kučišta: aluminij Boja kučišta: bijela Visina: od 57 do 100 cm Širina: 21…

SAZNAJTE VIŠE