Faro Barcelona je poznati svjetski proizvođač rasvjetnih tijela. Tvrtka je svoj put započela 1940. godine, prodajom baterija u maloj trgovini, ubrzo je posao proširio prodajom radnih lampi diljem Španjolske. Prodaja lampi se pokazala uspješnom i Lopez je odlučio otvoriti tvrtku Faro 1951. godine. Carlos Lopez, sin osnivača je 1980.ih godina odlučio proširiti posao, otišao je u Hong Kong i postao prvi uvoznik stropnih ventilatora u Španjolskoj. Kroz vrijeme je Faro Barcelona postala glavni ekspert za rasvjetu i ventilatore u Španjolskoj.

2000.-tih godina tvrtka počinje s dizajnom vlastitih modela s još više kreativnosti i visokom kvalitetom dizajna. Tvrtka se značajno proširila europskim kontinentom i počela izvoziti u Italiju i druge zemlje. 2011. godine tvrtka preuzima jednu od najpoznatijih i najstarijih rasvjetnih proizvođača u Španjolskoj - Biosca Botey. 2015. godine Faro Barcelona dobiva potpuno novi identitet, postaje dinamična, svježa, dostupna, kreativna. Tvrtka danas posluje u preko 110 zemalja diljem svijeta.

Pogledajte ponudu Faro Barcelona stropnih ventilatora i rasvjete u web shopu!

Faro Barcelona u ponudi ima unutarnju rasvjetu, vanjsku rasvjetu, arhitektonsku rasvjetu, žarulje i stropne ventilatore. Unutarnja rasvjeta obuhvaća: nadgradne svjetiljke, stolne i podne svjetiljke, ugradbene svjetiljke, viseće svjetiljke, rasvjeta za staze i druge popularne vrste lampi.

Faro Barcelona rasvjeta za vanjske prostore je prilagođena vremenskim uvjetima tako da je funkcionalna cijele godine. Pažljivo izrađen dizajn i visoko otporni materijali koji su odabrani omogućuju savršeno osvijetljenje cijelu godinu. U ponudi vanjske rasvjete ovog proizvođača možete pronaći nagradnu, zidnu i ugradbenu rasvjetu. Lanterne i prijenosna rasvjeta su također u ponudi.

Vaš novi stropni ventilator i rasvjeta na klik od vas!

Arhitektonska rasvjeta uključuje tehničku rasvjetu i rješenja koja omogućuju idealno osvjetljenje. Tehnička rasvjeta uključuje: tračnu rasvjetu i ugradbenu svjetlost, linearne rasvjetne sustave, nadgradno osvjetljenje, LED rasvjetne trake, električnu opremu i rasvjetne dodatke.

Faro Barcelona u ponudi ima kvalitetne žarulje koje omogućuju idealno osvjetljenje u svakom prostoru. Žarulje u ponudi: E27 žarulja, E14 žarulja, G9 žarulja, G4 žarulja, GU10 žarulja, MR16 žarulja, R7S žarulja, GX53 žarulja, G53 žarulja, LED moduli i rasvjetni dodaci.

Stropni ventilatori u ponudi Faro Barcelona proizvođača uključuju ventilatore s izmjeničnim motorom i istosmjernim motorom. Ventilatore koji nemaju ugrađenu rasvjetu i ventilatore s rasvjetom. Napredne mogućnosti smart tehnologije omogućuju povezivanje pojedinih modela stropnih ventilatora uz pomoć Wi-Fi mreže. Svi stropni ventilatori u ponudi omogućuju korištenje potpuno jednostavnog osnovnog modela ventilatora, ili ventilator s nekom od naprednih mogućnosti. Osim dodatnih mogućnosti, stropni ventilatori dolaze i u različitim veličinama, sa različitim brojem elisa te su izrađeni od različitih materijala kako bi se u potpunosti prilagodili svim vašim potrebama.

Faro Barcelona je tvrtka koja iznimno pazi na ekologiju i energetsku učinkovitost. 70% električne energije koju tvrtka koristi u svojim poslovnim prostorima proizvode potpuno sami uz pomoć fotonaponskih instalacija koje su obnovljivi izvor energije. U cijelom procesu od same ideje do krajnjeg proizvoda tvrtka se vodi zakonima održivosti, ekologije i energetske učinkovitosti kako bi osigurali kvalitetan krajnji proizvod koji će odgovarati modernom načinu života. Potražite Faro Barcelona proizvode u našem web shopu i otkriti ćete zašto su postali jedan od vodećih proizvođača rasvjete i stropnih ventilatora na tržištu u tako kratkom vremenu!