Dekorativne LED žarulje su LED žarulje koje su dizajnirane s ciljem da budu vizualno privlačne i dekorativne. One dolaze u različitim oblicima i veličinama, uključujući žarulje u obliku čiraka, dijamanta, srca i drugih oblika. Ove LED žarulje osvjetljavaju prostor i istovremeno stvaraju atmosferu i dekorativni efekt.

Mnogi ljudi ih koriste kao dekorativnu rasvjetu u kući, restoranima, kafićima, trgovinama i drugim mjestima. Osim svoje dekorativne funkcije, LED žarulje su poznate po ekonomičnosti i dugotrajnosti.

Dekorativne LED Žarulje unutar staklene kupole se zagrijava kada dođe u kontakt s električnom energijom do momenta kada zasvijetli. Svjetlost u njoj se proizvodi kao rezultat zagrijavanja.

Ove žarulje u sebi sadrže stakleni nosač na bazi žarulje koji omogućuje prolazak električne energije do žarne niti bez prodora zraka unutar žarulje ili curenja plina. Klasične žarulje imaju popularnost zbog tople svjetlosti koju pružaju. Ton svjetlosti je postignut upravo načinom pretvorbe energije u svjetlost.

Dekorativne LED Žarulje poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Klasične žarulje imaju atraktivan izgled upravo zbog žarnih niti koje su posebno vidljive u njima. Iz tog razloga se često koriste kao samostalna dekoracija. Dekorativne klasične žarulje možemo pronaći u nekoliko različitih oblika i različitim tonovima stakla kako bi postigle poseban efekt.

LED žarulje koje su ekvivalent klasičnim žaruljama su spoj dizajna i topline klasičnih žarulja s modernom tehnologijom. Želite li iskoristiti toplinu običnih žarulja istovremeno štedeći na električnoj energiji ove žarulje su odličan odabir. Iskoristite prednosti klasičnog i modernog u klasičnim LED žaruljama.

LED žarulje dolaze u dva dizajna, s toplom jantarnom bojom stakla i sivim zagasitim staklom žarulje. Niti u žarulji su posebno dizajnirane kako bi izgledale atraktivno i podsjećale na klasične žarulje.

Nove žarulje potražite u našem web shopu već danas!

LED žarulje klasičnog dizajna štede preko 75% električne energije. One ne emitiraju toplinu čime se dodatno troši energija. Tonom svjetlosti najviše nalikuju prirodnoj dnevnoj svjetlosti bez UV zračenja i drugog štetnog utjecaja na ljudsko zdravlje. Osim ušteda električne energije LED žarulje imaju dugi vijek trajanja. Jednu LED žarulju ćete imati više od šest puta duže od klasične žarulje sa žarnom niti.

Želite li klasičan izgled ali s poboljšanim performansama iskoristite LED klasični dizajn žarulja. Vaša rasvjeta će biti zanimljiva, topla i ugodna uz najmoderniju tehnologiju na tržištu!