Lucide je poznati svjetski proizvođač rasvjete. Tvrtka je osnovana u Belgiji, 1992. godine. Od tada tvrtka uspješno proizvodi dekorativnu i funkcionalnu rasvjetu za unutarnje i vanjske prostore.

Tvrtka se proširila na mnoga tržišta u Europi i izvan nje te razvila strateški globalni plan uspješnog razvoja e-commercea. Tvrtku vodi tim uspješnih ljudi koji svakodnevno rade na novim idejama, korištenjem visoko kvalitetnih materijala i suvremenom modernom tehnologijom koja omogućuje emitiranje energetski učinkovite svjetlosti.

Potraga za inovativnim dizajnom rasvjete koji štedi energiju. Kao i razvoj visokokvalitetnih i održivih proizvoda i pakiranja te idealan omjer kvalitete i cijene su glavni prioriteti tvrtke. Kako bi osigurali potrebnu vrhunsku kvalitetu, svoja rasvjetna tijela opsežno testiraju tijekom proizvodnje i stalno kontroliraju kvalitetu na svakom koraku u proizvodnji.

Pogledajte ponudu Lucide rasvjete u web shopu!

Ponuda unutarnje rasvjete uključuje: visilice, lustere, stropna svjetla, tračna rasvjeta, zidna rasvjeta. Osim toga i podne svjetiljke, stolne lampe, lampe za radni stol, svjetiljke s kopčom i ugradbena rasvjeta.

Ponuda vanjske rasvjete uključuje: vanjske visilice, vanjska stropna svjetla, vanjska zidna rasvjeta, vanjske stolne lampe, vanjsku ugradbenu rasvjetu. Tu su također i vrtni reflektori, svjetla za stupiće, stupne svjetiljke i vanjske utičnice.

Lucide ima vlastitu proizvodnju kvalitetnih žarulja: LED žarulje, filamentne žarulje i tube. Kako bi osigurali kvalitetnu opremu i dodatke rasvjetnim tijelima proizvode i široki asortiman rasvjetnih dodataka. Dodaci za rasvjetu u ponudi: baze za svjetiljke, sjenila za svjetiljke, staklene komponente. Ali i kablovi za svjetiljke, utikači, dimmeri, driveri i transformatori, difuzori i ostali dijelovi.

Unutarnja rasvjeta za dnevne boravke, rasvjeta za kuhinje, rasvjeta za spavaće sobe, rasvjeta za kupaonice i dječje sobe... U ponudi Lucide možete pronaći rasvjetno tijelo za svaku prostoriju u domu. Želite li unutarnji i vanjski prostor urediti rasvjetnim tijelima istog proizvođača to je vrlo jednostavno uz njihovu ponudu.

Vaša nova rasvjeta na klik od vas!

Stvaranje prekrasne atmosfere s vanjskom rasvjetom je jednostavan zadatak. Tvrtka nudi širok asortiman rasvjetnih tijela u raznim stilovima, od modernog do klasičnog i svega između. Provjerite Lucide vanjske visilice, vanjske stolne svjetiljke i zadivljujuća vanjska stropna svjetla. Također možete pronaći i ugradbene reflektore, vrtne reflektore i vrtne svjetiljke. Lucide vanjska rasvjeta ne samo da stvara izvrsnu atmosferu, već je i vrlo praktična. Vanjska rasvjeta također pomaže zaštititi prostor od provale!

Kupaonska rasvjeta u ponudi posebno je dizajnirana kako bi odgovarala svim zahtjevima koje takav prostor stavlja pred nju. Materijali otporni na vodu, vlagu i paru, zanimljivi elementi koji će odgovarati svakom uređenju prostora. IP oznaka zaštite i kvaliteta LED žarulje osiguravaju pravilno osvjetljenje koje će kupaonicu učiniti dovoljno osvijetljenim prostorom.

Kombinacija visoke razine funkcionalnosti i stvaranje idealnog osvjetljenja prostor čine ugodnim za boravak. Bilo da živite u interijeru koji je u industrijskom stilu, minimalističkom ili modernom stilu Lucide vam uvijek nudi pravu vrstu rasvjete. Ova rasvjeta ističe se jedinstvenim pristupom dizajnu rasvjetnog tijela.

Lucide je poznati proizvođač rasvjetnih tijela za sve vaše potrebe, provjerite ponudu rasvjetnih tijela ovog proizvođača. Sigurni smo da ćete pronaći idealno rasvjetno tijelo za svaku prostoriju u vašem domu. Provjerite ponudu već sada i osvijetlite svoj dom idealnim rasvjetnim tijelima.