Downlighter elementi su rasvjetna tijela koja ste zasigurno već primijetili! Najčešće su to reflektori manjih dimenzija koji su ugrađeni u strop. Zbog efektnog izgleda su već dugo jako popularan dodatak privatnim i poslovnim prostorima.

Downlighteri dolaze u nekoliko različitih oblika no princip rada im je isti. Mogu biti u potpunosti ''nevidljivi'', odnosno potpuno ugradbeni ili mogu biti nadgradni i u obliku panela koji se postavljaju na strop te su vidljivi, nalik plafonijerama. Dolaze u različitim oblicima i veličinama te je moguće odabrati boju okvira downlightera. Dolaze u bojama metala, drveta ili klasičnoj crno bijeloj kombinaciji.

Downlighter rasvjeta poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Downlighteri su najčešće ugradbena (postoje i nadgradni modeli) rasvjetna tijela koja su specifična po svjetlosti koju emitiraju. U prostor ispuštaju fokusirani snop svjetlosti te se upravo zbog jačine svjetlosti mogu koristiti kao atmosferska rasvjeta.

Zbog specifičnog izgleda, posebice ugradbenih elemenata čest su odabir u privatnim ali i poslovnim prostorima. Brine li vas trajnost, efikasnost i težina instalacije? Downlighter rasvjetni elementi su bazirani na LED tehnologiji što znači da imaju dugi vijek trajanja, štede energiju i dovode do ušteda.

Ugradite li ove stropne lampice malih dimenzija, iskoristite dimmere i napravit ćete svjetlosne efekte u prostoru koji će transformirati cijeli interijer.

Novu stropnu rasvjetu potražite u našem web shopu već danas!

Downlightere možete ugraditi u bilo koji kutak vašeg doma. Ugradbene stropne lampice ili nadgradni modeli mogu se postaviti u dnevni boravak, blagovaonicu, walk in ormar ili spavaću sobu. Uklopit će se u svaki prostor, posebno ako osmislite dizajn koji će pratiti raspored interijera. Naglasite prostor uz ovakav tip rasvjete.

Pronađite downlighter koji će dizajnom, bojom i veličinom odgovarati dizajnu vašeg interijera. Od minimalističkog do elegantnog izgleda downlightera, možete ih postaviti u bilo koji prostor.

Zanimljiv dizajn, moderna tehnologija, uštede i energetska učinko