Rabalux je mađarska tvrtka s 30 godina iskustva u proizvodnji kvalitetnih rasvjetnih tijela. Visoka kvaliteta rasvjetnih tijela u kombinaciji s odličnom cijenom je pozicionirala ovog proizvođača visoko na tržištu. Vođeni tradicijom i modernim trendovima u dizajnu interijera nude rasvjetu svim profilima klijenata na tržištu koji žele kvalitetna rasvjetna tijela za unutarnje i vanjske prostore.

Rasvjeta za unutarnje i vanjske prostore, žarulje kao i pametna rasvjetna rješenja za sve prostore. Ponuda unutarnjih rasvjetnih tijela: lusteri, stropna svjetla, ugradbena i nadgradna rasvjeta, svjetla za kupaonicu, visilice, stolne lampe, zidna svjetla, noćne lampe, podne lampe, svjetla za slike, osvjetljenje ormarića, dekorativna svjetla, reflektori, dječje lampe, stropno svjetlo za ventilator, senzorska svjetla i LED rasvjeta.

Pogledajte ponudu Rabalux rasvjete u web shopu!

Ponuda vanjskih rasvjetnih tijela: vanjska zidna svjetla, vanjska LED rasvjeta, vanjske podne svjetiljke, vanjska stropna svjetla, vanjska ugradna rasvjeta, vanjske visilice, rasvjetni kućni broj, solarna rasvjeta, vanjske dekorativne svjetiljke, vanjska rasvjeta sa senzorom, reflektori i podna ugradbena rasvjeta.

Osin unutarnje i vanjske rasvjete posebnu pažnju posvetili su liniji LED rasvjetnih tijela i LED tehnologije. LED žarulje, LED trake, LED žarulje sa žarnom niti, LED paneli, LED tube, dodaci za LED rasvjetu. U ponudi imaju i halogene žarulje kako bi omogućili maksimalnu iskoristivost svih rasvjetnih tijela u ponudi.

Napredne mogućnosti pametne rasvjete omogućuju personalizaciju i napredno upravljanje svim rasvjetnim tijelima. Postavke koje se mogu koristiti uz pomoć aplikacije na pametnom uređaju: podesiva temperatura boje i podesivi intenzitet svjetla. Bluetooth način povezivanja i ugrađeni zvučnik u rasvjetno tijelo koji ima izvanredne specifikacije u prijenosu zvuka. Memorijska funkcija, funkcija noćnog svjetla i RGB izmjene boja. Funkcija mjerača vremena i Wi-Fi način povezivanja za još jednostavnije upravljanje.

Vaša nova rasvjeta na klik od vas!

Rabalux u proizvodnji prati relevantne odredbe EN 60598 Europske Unije koji nalažu određene standarde i propise u proizvodnji čemu svjedoči CE simbol koji se nalazi na ambalaži svakog proizvedenog rasvjetnog tijela ove tvrtke. Široki raspon proizvoda za sve prostorije u domu, od kuhinje do dječje sobe omogućuje široku primjenjivost. Uz ovog proizvođača možete urediti cijeli dom, unutarnji i vanjski prostor. Jednostavnim dizajnom rasvjetna tijela omogućuju da ih postavite u bilo koji interijer, neovisno o stilu u koji ih želite uklopiti. Od klasičnog dizajna do modernih oblika lampi, visilica, podnih i stolnih lampi, sigurni smo da ćete pronaći idealno rasvjetno tijelo koje će odgovarati svim vašim potrebama.

Rabalux inovacije omogućuju korištenje rasvjetnog tijela koje ima ugrađen Bluetooth zvučnik. Ove lampe oduševit će vaše teenagere. Povezivanje pametnog mobitela za rasvjetnim tijelom uz pomoć Bluetooth veze omogućuje slušanje glazbe i prikaz LED rasvjete u isto vrijeme. Osim toga, ovaj tip rasvjetnog tijela ima ugrađenu bateriju što ga čini idealnim za dječje sobe, dvorišta i sva druga omiljena mjesta mladih!

LED tehnologija, pametne mogućnosti upravljanja i vrhunska kvaliteta koja se odlikuje trajnošću i energetskom učinkovitošću stavljaju Rabalux u sami vrh na tržištu rasvjetnih tijela. Želite li cijeli prostor urediti uz jednog pouzdanog proizvođača rasvjetnih tijela, odaberite upravo ovog mađarskog proizvođača i inovatora u svijetu rasvjetnih tijela. Naši klijenti uvijek biraju pouzdane i kvalitetne partnere u uređenju vlastitog doma!