Commel je hrvatska tvrtka koja se na tržištu pozicionirala prije 30 godina. Visoki standardi kvalitete i kontinuirano razvijanje tehnologije postavili su ih na vodeće mjesto na tržištu. Dizajn, pouzdanost i jednostavnost osnovne su odrednice kojima se ovaj proizvođač vodi u dizajnu i proizvodnji svih svojih proizvoda. Sigurnost je jedan od glavnih ciljeva u izradi Commel elektro materijala, opreme i rasvjetnih tijela.

Pažljivi odabir materijala koji odgovaraju ekološkim standardima i nisu štetni te razvoj LED napredne rasvjetne tehnologije potiču dodatnu efikasnost i emitiranje potpuno sigurne svjetlosti.

Commel kabelske motalice su jedan od najpoznatijih proizvoda na koje je tvrtka posebno ponosna. Upravo za njih jamče doživotno jamstvo. Sve kabelske motalice su proizvodi koji su ručno sastavljani u tvornici te su posebno pregledani prije svake isporuke. Svjetska kvaliteta ovog proizvoda postavlja ga na vodeće mjesto na tržištu kod poslovnih i privatnih korisnika diljem svijeta. Commel doživotno jamstvo kupcu pokriva sve tvorničke greške. Ali i nedostatke u materijalu ili nedostatke u izradi proizvoda koji mogu utjecati na krajnju funkciju motalice, koje je kupac pronašao pri normalnoj upotrebi i poštivanju svih tehničkih specifikacija motalice.

Pogledajte ponudu Commel elektro opreme i rasvjete u web shopu!

Commel ponuda elektro opreme: automatski osigurači i fid sklopke, kućna automatizacija, prenosive utičnice, tuljci i stopice. Električarski alati, montažni pribor, priključni kabeli i utikači, natikači i utičnice. Industrijski utikači, natikači i utičnice, multimetri i ispitivači napona. Produžni kabeli hobby, ventilatori‌, izolacijski pribor i ormarići za osigurače. Produžni kabeli profi, zvonca, kabelske motalice hobby, portafoni‌, razdjelnici, adapteri i blokade, kabelske motalice profi i prenaponska zaštita, spojni pribor.

Commel ponuda rasvjete: akumulatorski led reflektori, led reflektori, radne i prenosive svjetiljke. Detektori pokreta i luksomati. Led trake‌, zidne i stropne led svjetiljke. Grla i pribor za rasvjetu, led ugradbene svjetiljke, zidne i stropne svjetiljke. Led cijevi, led vodotijesne svjetiljke i žarulje‌. Led paneli, ‌noćna svjetla, led plafonjere i ‌panik svjetiljke.

Vaše novo svjetlo i elektro oprema na klik od vas!

Commel je pouzdani partner brojnih profesionalnih, poslovnih i privatnih korisnika u gradnji objekata uz korištenje pouzdane elektro opreme. Ako tražite kvalitetan i pouzdan elektro materijal upravo je Commel najbolji odabir za vas. Osim osnovne elektro opreme stalnim napretkom i razvojem tehnologije u svojoj ponudi nude i brojne novitete koji će odgovarati modernom načinu života.

Provjerite zašto je upravo ovaj proizvođač glavni odabir naših kupaca te zašto ga profesionalni električari toliko vole. Visoka kvaliteta materijala, vrhunska izrada i inovativnost u svakom novom proizvodu koja prati i prognozira trendove na tržištu čini nove proizvode nezamjenjivima.

Proizvod koji je efikasan, koji se jednostavno koristi, koji je siguran za korištenje i koji će trajati. To su glavna načela kojima se tvrtka vodi prilikom dizajniranja i proizvodnje novih proizvoda. Upravo iz tog razloga su prepoznati kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača elektro opreme i inovativne rasvjete na tržištu.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji koje zadovoljava sve EU standarde u izradi omogućuje pouzdanost i sigurnost svakog dizajniranog i proizvedenog proizvoda. Dugogodišnja jamstva i mogućnost aktivacije doživotnog jamstva na proizvode dokaz su kvalitete i pouzdanosti koju tvrtka nudi svim svojim potencijalnim klijentima.

Brodska svjetiljka s grlom E27 230 V ~ 60 W, bijela - 3856024403733

Cijena: 8,23 € (62,01 KN) Naručite online u web shopu

SAZNAJTE VIŠE

Brodska svjetiljka s grlom E27 230 V ~ 60 W, crna - 3856024403726

Cijena: 8,23 € (62,01 KN) Naručite online u web shopu

SAZNAJTE VIŠE