Vimar je talijanski proizvođač koji od 1945. godine stvara inovacije i proizvode vrhunske kvalitete i prepoznatljive estetike s prepoznatljivom oznakom Made in Italy. Tvrtka svoju električnu opremu i sigurnosna tehnička rješenja isporučuje u više od 100 zemalja diljem svijeta. Sigurnosna rješenja i proizvodi se mogu pronaći u brojnim stambenim i poslovnim zgradama, industrijskim pogonima, brodovima, jahtama, hotelima i brojnim drugim mjestima.

Nagrađivani talijanski dizajn koji odgovara strogim europskim regulativama i normama je postao prepoznatljiv sinonim talijanskog dizajna u uređenju interijera. Sigurni, pouzdani i visoko kvalitetni proizvodi su rezultat stalnih istraživanja, poboljšanja i napredovanja u dizajnu i tehnologiji.

Ovaj talijanski proizvođač obraća pažnju na sitnice u prostoru. Razvojem dizajna i tehnologije ugrađene u prekidače i utičnice omogućuje da se svaki detalj u prostoru u potpunosti prilagodi dizajnu interijera. Visoko kvalitetni materijali, boje i oblici odgovarat će svim zahtjevima klijenata i omogućiti trajnost i kvalitetu.

Pogledajte ponudu Vimar prekidača i utičnica u web shopu!

Proizvodi Vimar proizvođača: uređaji za ožičenje, smart rješenja za kuće i zgrade, sustavi za ulazna vrata, oprema i sigurnost, utičnice i prekidači, infrastruktura, kućni konfiguratori. Pametna rješenja za domove, hotele i marine.

Tvrtka u ponudi ima prekidače vrhunskog dizajna koji će postati dio dizajna interijera. Luksuzni materijali,vrhunski dizajn i napredne mogućnosti čine Vimar prekidače idealnim odabirom za svaki prostor. Jednostavni rasvjetni prekidači ili napredni prekidači koji omogućuju upravljanje različitim elementima u prostoru? Odabir je na vama.

Jednosmjerni prekidači i utičnice omogućuju povezano ožičenje u prostoru, paljenje rasvjete, pomične rolete i druge automatizacije u prostoru udaljene su jednim klikom. Pametna automatizacija uz By-me Plus napredni sustav omogućuje stvaranje pametnog doma. S jednog mjesta kontrolirajte osvjetljenje, temperaturu, audio sustav, navodnjavanje, grijanje... Automatizacija prostora se bazira na KNX standardu. Uz ovaj standard, napredna tehnologija osigurava energetsku učinkovitost, smanjenu potrošnju električne energije i široki raspon mogućnosti za poboljšanje svakodnevnog života.

Vaša novi prekidači i utičnice na klik od vas!

Automatizacija prostora se upotpunjava prekidačima koji nude široki spektar mogućnosti. Klasični zidni prekidač postaje uočljiv detalj od luksuznih materijala i zanimljivog dizajna koji omogućuje upravljanje različitim aspektima u prostoru. Prekidači dolaze u nekoliko različitih kolekcija kako bi odgovarali svim potrebama klijenata ali i različitim stilovima u dizajnu interijera. OD klasičnih prekidača s tipkama do prekidača koji imaju ekran osjetljiv na dodir, mogućnosti su brojne. Prekidači omogućuju nadzor brojnih uređaja u prostoru u cijelom spektru različitih boja i materijala.

Osim automatizacije i olakšavanja svakodnevnih aktivnosti, potrebno je obratiti pažnju i na sigurnost. Vimar je razvio naprednu tehnologiju opreme za poboljšanje sigurnosti stambenih i poslovnih objekata. U ponudi su vanjski audio portafoni, unutarnji video i audio portafoni, alarmi, oprema za video nadzor i automatizacijski sustavi za ograde, vrata i prozore. Ovisno o tehnologiji koja odgovara pojedinom klijentu, tvrtka je razvila IP i AHD video sustave nadzora sa širokim spektrom mogućnosti i rješenja za što višu razinu sigurnosti.

Siguran dom koji je automatiziran i jednostavno se upravlja uz napredne, dizajnerske prekidače? Vimar omogućuje upravo to. Prekidači više ne moraju biti bijeli i dosadni na kakve smo svi navikli. Pogledajte ponudu Vimar prekidača, utičnica i sigurnosnih sustava u našoj ponudi.