Flos je renomirani svjetski proizvođač rasvjetne tehnologije s iskustvom duljim od pedeset godina. Na tržištu su prepoznati kao internacionalni proizvođač prepoznatljivog dizajna rasvjetnih tijela i inovativnih sustava rasvjete za privatne i poslovne prostore.

Neka od najpoznatijih svjetskih imena su dizajnirala rasvjetna tijela za Flos. Samo neka od imena su: Achille and Pier Giacomo Castiglioni, Philippe Starck, Antonio Citterio, Piero Lissoni, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Patricia Urquiola, Ron Gilad, Ronan and Erwan Bouroullec, Michael Anastassiades, Vincent Van Duysen, Nendo, Formafantasma...

Flos se proširio u preko 80 država s prodajnim mjestima u najpoznatijim svjetskim gradovima kao što su Rim, Milano, Pariz, Lyon, New York i Stockholm. Brojne nagrade za dizajn svjedoče kvaliteti i vrhunskom dizajnu Flos rasvjetnih tijela koja možete pronaći kao izloške dizajna u muzejima.

Pogledajte ponudu Flos rasvjete u web shopu!

Flos u ponudi ima rasvjetu za vanjske i unutarnje prostore, te za privatne i poslovne prostore. Pronađite idealnu rasvjetu za uredske prostore, lampe za dnevni boravak. Ali svjetlo za blagovaonicu, svjetiljke za kuhinju i noćne lampice za spavaću sobu na jednom mjestu.

Visilice, zidne i stropne lampe, stolne i podne lampe samo su dio ponude. Flos također nudi i vanjsku rasvjetu u obliku zidnih i podnih lampi te stropnih lampi koje će se uklopiti u svaki eksterijer. U ponudi možete pronaći i dodatnu rasvjetnu opremu. Kako bi osigurali kvalitetu veliku pažnju obraćaju na način postavljanja i montažu. Rasvjetni dodaci su setovi za postavljanje, dijelovi za podne lampe, dijelovi za visilice, dijelovi za stolne svjetiljke, dijelovi za zidne svjetiljke. Dijelovi za vanjske lampe.

U ponudi ovog proizvođača su također i fluorescentne cijevi, halogene žarulje, klasične žarulje sa žarnom niti i LED žarulje njihove proizvodnje koje osiguravaju kvalitetu i trajnost proizvoda. Estetika proizvođača se zasniva na jednostavnosti linija koje će svojim izgledom u prostoru upotpuniti praznine i istaknuti neočekivano te svjetlošću potaknuti emocije. Svojim umjetničkim instalacijama u obliku rasvjetnih tijela prate život u kući i upotpunjavaju ga.

Vaša nova lampa na klik od vas!

Proizvođač se fokusira na osnove rasvjete, odnosno na svjetlost kako bi osigurao kvalitetno osvjetljenje u svakom privatnom i poslovnom prostoru. Pravilno i kvalitetno osvjetljenje uvelike utječe na sve segmente života. Funkcionalna rasvjeta, ambijentalna, akcentna rasvjeta... U ponudi možete pronaći idealno rasvjetno tijelo za sve vaše potrebe.

Tražite li rasvjetna tijela koja će vam omogućiti potpunu kontrolu nad osvjetljenjem, Flos je pravi odabir za vas. U ponudi su timeri, dimmeri, senzori svjetlosti i pokreta, aplikacija za pametne telefone i napredni kontrolni paneli. Timeri su jednostavan i povoljan dodatak koji će omogućiti uštede gašenjem svjetla kada vas nema kod kuće. Uz pomoć dimmera prilagodite razinu osvjetljenja dobu dana. Dnevne uštede uz senzore razine osvjetljenja će smanjiti razinu osvjetljenja kada je vani sunčano. Pametne žarulje i aplikacije omogućuju napredne mogućnosti upravljanja u svega nekoliko klikova. Senzori će vam olakšati kretanje prostorom bez da tražite prekidač u mraku. Uz pomoć kontrolnih panela upravljajte rasvjetom cijele kuće s jedne točke.

Ako tražite elegantna rasvjetna tijela koja će se u potpunosti prilagoditi prostoru i staviti naglasak na osvjetljenje odaberite Flos rasvjetna tijela, žarulje i dodatke.