Orion je tvrtka koja se nalazi u povijesti europskog dizajna i umjetničkog načina izrade rasvjetnih tijela. Uključujući visoko kvalitetne materijale u kombinaciji s inovativnim tehnologijama. Orion je tvrtka koja se nalazi u Beču, u svom radu kombinira klasične stilske elemente u kombinaciji s tradicionalnim načinom izrade. Tvrtka se izradom rasvjetnih tijela bavi već četiri generacije. Baziraju se na osnovnoj ideji koju stalno razvijaju modernim načinima rada, novim materijalima i inovativnim tehnologijama.

Tvrtka se specijalizirala u proizvodnji visilica velikih formata i osvjetljenja velikih prostora. Glazbene dvorane, koncertni prostori, operne dvorane, knjižnice i druge javne ustanove velikih dimenzija diljem svijeta su osvijetljene upravio Orion rasvjetnim tijelima.

Pogledajte ponudu Orion rasvjete u web shopu!

Rasvjeta za interijere: stropna svjetla, visilice, lusteri, kristalni luster, zidna svjetla, svjetla za ogledala i slike, lampe za kupaonicu, podne lampe, stolne lampe, reflektori i velika rasvjetna tijela. Vanjska rasvjeta: vanjska zidna svjetla, svjetla za staze i svjetla za stupiće, svjetla na postolju, rasvjeta za stepenice i kandelabre, vanjske visilice, vanjska stropna rasvjeta i vanjska svjetla s detektorima pokreta.

LED rasvjeta uključuje: LED unutarnja svjetla, LED vanjska svjetla, LED trake i pribor, aluminijski profili za LED trake. Rezervni dijelovi i komponente za LED trake.

Kristalni lusteri i Art Nouveau svjetla su posebna kategorija rasvjetnih tijela koja su prilagođena velikim javim prostorima. Tehnologijom osvjetljenja i materijalima imaju visoku kvalitetu, dugu trajnost i osvjetljenje prilagođeno velikim kvadraturama.

Vaša nova rasvjeta na klik od vas!

Proizvođač u svojoj ponudi ima i raznovrsne kvalitetne žarulje. Široki raspon LED žarulja s različitim tipovima grla, bojama svjetlosti i razinom osvjetljenja za svako rasvjetno tijelo i potrebe za koje je namijenjena. Ugradbena rasvjeta, stolne lampe i reflektori dolaze s različitim grlima koja odgovaraju različitim tipovima žarulja kako bi se mogli prilagoditi potrebama. Tipovi žarulja u ponudi: B15d žarulja, E14 žarulja, E27 žarulja, G4 žarulja, G9 žarulja, GU10 žarulja, R7s žarulja, S14d žarulja i S14s žarulja.

Orion proizvođač s velikom pažnjom prilagođava svaku pojedinu žarulju određenom tipu rasvjetnog tijela. Kombiniranjem idealne svjetiljke i žarulje postiže se kvalitetno osvjetljenje. Od LED žarulja za bicikle, šivaće strojeve do žarulja za kristalne lustere velikih dimenzija. Na stranicama proizvođača možete pronaći detaljne upute koje će vam olakšati odabir idealne žarulje za sve vaše potrebe.

Koliko je pravilno osvjetljenje, intenzitet osvjetljenja i boja svjetlosti bitna svjedoče brojna javna mjesta diljem svijeta. Na kojima se nalaze Orion lusteri i žarulje. Kazališne i operne dvorane, koncertni i drugi javni prostori... Sve su to mjesta koja imaju potrebe za kvalitetnim osvjetljenjem. Svjetlost prilikom određenog umjetničkog performansa ima značajnu ulogu u prenošenju atmosfere na publiku.

Ako tražite kvalitetnu rasvjetu koja će istaknuti arhitekturu prostora na pravi način te prenijeti određeni ugođaj na posjetitelje prostora, ovo je pravi proizvođač za vas. Osim javnih prostora, domovi su također mjesta koja moraju biti ugodna i kvalitetno osvijetljena. Orion ponuda za stambene objekte također odlikuje kvalitetom, dizajnom i trajnošću. Provjerite zašto brojni hoteli, restorani, umjetničke i javne ustanove koriste upravo Orion rasvjetu u uređenju svojih prostora. Sigurni smo da ćete u trenutku otkriti gdje se krije popularnost ovih rasvjetnih tijela!