Fluorescentne svjetiljke su vrlo čest odabir za poslovne prostore i proizvodne pogone zbog svojih iznimnih svojstava koja ih čine ekonomičnima. Cijeli niz prednosti postavlja ih u sami vrh popularnosti na tržištu.

Fluo svjetiljke imaju veliku popularnost već dugi niz godina na tržištu. Zbog mnogobrojnih prednosti se i danas još uvijek koriste te su nezamjenjiv dodatak brojnim prostorima. U usporedbi s drugim žaruljama na tržištu, fluorescentne cijevi i svjetiljke su ekonomski isplativije, trajnije i bolje za okoliš. Kvalitetno i ugodno svjetlo koje pružaju postavilo ih je u sami vrh popularnosti.

Fluorescentne svjetiljke poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Prednosti fluorescentnih svjetiljki

Fluo svjetiljke i rasvjetne cijevi u svom radu koriste minimalnu količinu električne energije te nemaju emitiranje topline što je dodatna ušteda. Trajnost fluo cijevi i lampi je do šest puta duža od klasičnih žarulja. Minimalno stvaranje topline dovodi do većeg broja radnih sati i veće količine emitirane svjetlosti.

Nedostatak emitiranja topline u okolni prostor, nemogućnost izgaranja i dugi radni vijek čine ih ekološki prihvatljivima. Zbog ugrađene tehnologije kod fluorescentnih lampi ne dolazi do treptanja ili prekida u radu te smanjenja intenziteta svjetlosti.

Fluorescentne lampe i cijevi možete pronaći u rasponu tonova svjetlosti od tople do hladne bijele boje. Tražite li jednostavno i kvalitetno vanjsko svjetlo koje će dugo trajati odaberite fluorescentnu lampu. Zbog svojih svojstava odolijeva svim vremenskim uvjetima, od ekstremno niskih do ekstremno visokih temperatura.

Novu fluorescentnu svjetiljku potražite u našem web shopu već danas!

Fluo lampe idealan su odabir za poslovne prostore. Upravo zbog ekonomičnosti idealne su za proizvodne i prodajne pogone zbog ujednačene svjetlosti i dugih radnih sati. Tražite li lampu za garažu, svjetlo za radionu ili jednostavno svjetlo za vanjski prostor, fluorescentne lampe su idealan odabir.

Potražite fluorescentnu lampu koja će svojim dimenzijama odgovarati vašim potrebama. Jednostavno postavljanje i dugi vijek trajanja čine ih odličnom investicijom koja će dovesti do ušteda.

Nordlux Boxline fluorescentna cijev G5 13W 4000K - 5701581200371

Tip: Nordlux Boxline fluorescentna cijev G5 13W 4000K - 5701581200371 Snaga: 13W T5 800 lm Napajanje: 220-240V 50…

SAZNAJTE VIŠE

Legrand - U21 PANIK SVJETILJKA 6W, 45LM - 661710

Tip: Svjetiljka za nuždu Snaga: 6W Napon:230V Zaštita: IP42 Boja stakla: Prozirno Trajanje: 1hCijena:…

SAZNAJTE VIŠE

Legrand - U21 PR.SPOJ 90LM 3H 1X6W - 661711

Tip: Svjetiljka za rasvjetu u nuždi Snaga: 6W Trajanje: 3h Napajanje 230V Zaštita: IP42 Boja:…

SAZNAJTE VIŠE