One light je poznati grčki proizvođač električne opreme i instalacija od davne 1966. godine na Cipru. 1967. godine tvrtka je proširila djelovanje i počela proizvoditi rasvjetna tijela što se zadržalo kao osnovno polje djelovanja tvrtke do danas. Dimco je postao jedan od najpoznatijih proizvođača i prodavača rasvjete na Cipru i u Europi.

One light u svojoj ponudi ima široki raspon tehničke, dekorativne i arhitektonske svjetlosti. Dekorativna rasvjeta (visilice, stropna rasvjeta, zidna rasvjeta, podne i stolne lampe).

Rasvjeta za dječje sobe uključuje stolne lampe, visilice i stropnu rasvjetu. Kupaonska rasvjeta je posebno prilagođena IP oznakom zaštite te uključuje stropnu i zidnu rasvjetu te reflektore. Tehnička rasvjeta uključuje tračnu rasvjetu, panele, reflektore, svjetlost za slučaj nužde i dodatke.

Vanjska rasvjeta nudi široki raspon rasvjetnih tijela: visilice, stropna i zidna rasvjeta, solarne lampe, podne lampe, grijači i lanterne.

Sve što vam je potrebno za izgradnju kvalitetne električne mreže i osvjetljavanje prostora na pravi način možete pronaći u ponudi One light proizvođača. Otkrijte zašto kupci vole upravo Dimco rasvjetna tijela i elektro opremu.

Pogledajte ponudu One light lampi i elektro opreme u web shopu!

One light nudi široki raspon različitih žarulja kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu i upotrebljivost svih svojih proizvoda. U ponudi možete pronaći LED žarulje ali i klasične žarulje kao što su fluorescentne žarulje, halogene žarulje i IR žarulje.

U ponudi su i MH žarulje (metal halogenidne) i HPS (high pressure sodium) žarulje. Široki spektar žarulja različitih tipova, vrsta osvjetljenja, oblika, IP oznaka zaštite ali i različitih dizajnerskih rješenja omogućuje odabir i prilagodbu svim vrstama lampi. Vintage žarulje obojenog stakla sa žarnom niti, žarulje u različitim bojama stakla, klasične žarulje, obične LED žarulje...

Široka ponuda One light elektro materijala čini ga vodećim odabirom na tržištu elektro opreme. U ponudi možete pronaći: električne komponente kao što su senzori, driveri, balasti za lampe, transformatori, sustavi paljenja i starteri. Također su u ponudi i kondenzatori, utikači, osigurači, kontaktori, razvodne kutije i spojne trake.

Kvalitetni prekidači i utičnice, elektro pribor, tube, adapteri. DIY ponuda u kojoj su alati, pribor, trake. Kućna automatizacija: video setovi, audio setovi, pribor. Ponuda kablova: kablovi, spojnice i uvodnice. Ponuda baterija: baterije, panik svjetla, razdjelnik, izolatori. Izolatori, razdjelnici, timeri, releji te razvodne ploče, terminal i strujni prekidači.

Vaše novo rasvjetno tijelo i elektro oprema na klik od vas!

One light je brend poznatog proizvođača koji se odlikuje kvalitetnom spot rasvjetom. One light brend vam nudi vanjsku i unutarnju spot rasvjetu. U ponudi možete pronaći stropnu, zidnu i podnu rasvjetu.

Rasvjeta One light brenda dolazi u nadgradnoj i ugradbenoj verziji kako bi se prilagodila svim vašim potrebama. U svim lampama je kvalitetna LED tehnologija koja omogućuje dugu trajnost, energetsku učinkovitost i najkvalitetniju razinu osvjetljenja. Spot rasvjeta pruža usmjeren kvalitetan snop svjetlosti. Upravo je spot rasvjeta baza Dimco One light brenda.

One light prati sve novitete i kretanja na tržištu te predviđa trendove i osluškuje potrebe tržišta kako bi razvio novu tehnologiju, unaprijedio postojeće inovacije i riješio probleme koje moderna vremena stavljaju pred rasvjetne elemente. Tražite li kvalitetnu rasvjetu i elektro opremu, sigurni smo da je upravo ovaj renomirani svjetski proizvođač idealan odabir za vas.