Dodaci za ugradnju, postavljanje i upravljanje rasvjetom u vašim privatnim i poslovnim prostorima, interijerima i eksterijerima. Želite li da vaš dom izgleda kao iz reklame, odaberite prekidače i rasvjetna tijela vrhunskog dizajna i kvalitete.

Navikli ste na klasične bijele prekidače, no želite nešto drukčije? U našoj ponudi pronađite široku paletu prekidača, modula za upravljanje i drugih dodataka za rasvjetu. Bojom i dizajnom prilagodite prekidače stilu prostora, modernom tehnologijom rasvjetu prilagodite svojim svakodnevnim aktivnostima i potrebama. Neka vaši lusteri rade točno onako kako vi želite.

Dodaci za rasvjetu poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Tek ugrađujete lustere i prekidače u vaš privatni ili poslovni prostor? Možda želite modernizirati postojeći prostor i napokon zamijeniti ružne plastične prekidače? U našoj ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno za postavljanje rasvjete.

Kvalitetni materijali i dodaci za postavljanje rasvjete preduvjet su za kvalitetnu rasvjetu i ekonomičnost iste. Nepravilno postavljena rasvjeta može dovesti do slabije rasvjete, prekida u radu i kvara te kraćeg vijeka trajanja.

Ako tražite žarulje, smart plugove, senzore pokreta, daljinske upravljače, LED trake i produžetke na pravom ste mjestu. Možda vam trebaju dimabilne žarulje, prekidači za prigušivanje ili moduli za prekidače kako bi svoj dom učinili pametnim? U našoj ponudi pronađite i sjenila za reflektore, konektore, profile, spojnice, nosače i sve druge elemente za pravilnu ugradnju instalacija i rasvjetnih tijela.

Dodatke za ugradnju rasvjete potražite u našem web shopu već danas!

Uz dodatke za postavljanje rasvjete pretvorite klasičnu rasvjetu u pametni dodatak domu kojim možete upravljati uz pomoć daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije. Ugradite prigušivače i dimmere i koristite rasvjetu na potpuno novi način kroz cijeli dan. Žaruljama u boji stvorite novu atmosferu u prostoru samo jednim klikom na vašem mobilnom uređaju.

Ako niste sigurni koji je dodatak rasvjetnim tijelima najbolji odabir za vas, pitajte naše iskusne prodavače. Preporučit će vam najbolji dimmer, senzor ili modul koji će savršeno odgovarati vašim rasvjetnim tijelima.