Od 1959. godine tvrtka Steinel je registrirala više od 300 patenata, modela i razrađenih dizajna svojih inovacija. Godine iskustva su rezultirale s preko 2500 proizvoda. Tvrtka zapošljava više od 1600 profesionalaca koji svakodnevno rade na poboljšavanju, unaprjeđivanju i razvoju novih ideja na tržištu rasvjetnih tijela.

Tvrtka svoje proizvodne pogone i razvojne centre ima diljem Europe. U Njemačkoj, Češkoj i Švicarskoj su razvojni centri tvrtke koji svakodnevno rade na novim inovativnim i pametnim rasvjetnim rješenjima. Proizvodni pogoni rasvjetnih tijela nalaze se u Njemačkoj, Švicarskoj, Rumunjskoj i Moldaviji. Tvrtka je ponosni vlasnik oznake Made in Europe.

Rasvjetna tijela u ponudi tvrtke: vanjska svjetla, floodlight i spotlight reflektori, unutarnja svjetla, vanjska svjetla s kamerom. U ponudi su i pametna svjetla, solarna rasvjeta, uplight i downlight svjetla, svjetla s kućnim brojem, posebna personalizirana svjetla s kućnim brojem, klasična vanjska rasvjeta i stropna svjetla.

Pogledajte ponudu Steinel rasvjete i senzora u web shopu!

Osim rasvjetnih tijela u ponudi je i dodatna oprema te rezervni dijelovi: pribor i rezervni dijelovi, zamjenske staklena sjenila, kutni zidni nosači, žarulje, zamjenski profili, kablovi, paneli i elektroničke komponente.

Kako bi ponudili rasvjetna tijela za sve namjene proizvođač ima široku paletu proizvoda. Rasvjeta za dom i vrt, rasvjeta za stanove i stambene zgrade, rasvjeta za ugostiteljstvo. Profesionalna rasvjeta za urede i poslovne prostore, rasvjeta za industrijske pogone i logističke centre te rasvjeta za parkinge i transportnu industriju. Također, tu je i rasvjeta za zdravstvene ustanove i ustanove za njegu te obrazovne ustanove.

Kombinacijom rasvjetnih tijela i senzora omogućavate napredne postavke koje će dodatno osigurati vaš prostor. Nema više mračnih kuteva, potrage za prekidačem. Senzori će detektirati pokret i upaliti rasvjetna tijela s kojima je povezan. Rasvjetna tijela i senzori prostor čine ugodnim i jednostavnim za korištenje. Svjetlost prostor čini sigurnim i ugodnim za boravak neovisno o tome radi li se o privatnom ili poslovnom prostoru.

Vaša nova rasvjeta i senzori na klik od vas!

Osim rasvjetnih tijela Steinel proizvodi senzore pokrete, detektore i foto-električne regulatore rasvjete. U ponudi su: vanjski detektori pokreta, unutarnji detektori pokreta i fotoelektrični regulatori rasvjete. Uz njih su također i dodatni alati te rezervni dijelovi kao što su razni nosači za pravilno postavljanje.

Senzori su namijenjeni prostorima oko objekata, kutnoj instalaciji i prolazima, dvorištima i prilazima. Osim toga prilagođeni su postavljanju kod ulaznih vrata, glavnim prostorijama u poslovnim objektima, vanjskim područjima i vrtovima, ali i unutrašnjom prostorima, stubištima, balkonima i terasama.

Steinel omogućuje pametno upravljanje rasvjetnom tehnologijom uz pomoć Bluetooth načina povezivanja.Jednostavno upravljajte svim rasvjetnim tijelima samo jednim klikom u pametnoj aplikaciji na vašem mobilnom uređaju, laptopu ili tabletu. Više ne morate dodavati prekidače, mijenjati instalacije ili povezivati rasvjetna tijela. Uz aplikaciju i povezivanje uz pomoć Bluetootha sve vam je na dohvat ruke, uz jedan klik. Veliki broj rasvjetnih tijela iz Steinel asortimana je moguće povezati uz pomoć pametne aplikacije.

Steinel je prepoznati europski proizvođač rasvjetnih tijela, žarulja i senzora koji korištenjem kvalitetnih materijala, vrhunske proizvodnje i naprednih mogućnosti upravljanja stvara visoko kvalitetnu rasvjetu s prepoznatljivom oznakom Made in Europe. Provjerite zašto je upravo ova tvrtka jedan od vodećih proizvođača rasvjetnih tijela na europskom tržištu.