LED Plafonjere su klasičan odabir za prostorije s niskim stropovima. Kupaonice, hodnici, ostave i spremišta su najčešća mjesta na koja se postavljaju. Moderne plafonijere svojim dizajnom i mogućnostima odgovaraju bilo kojoj prostoriji u domu.

Moderna plafonjera nema prigušenu svjetlost već pruža dostatnu količinu dnevne svjetlosti koja može zadovoljiti zahtjeve kakve ispunjava glavno rasvjetno tijelo u prostoriji. LED tehnologija pruža svjetlost koja je najsličnija dnevnoj svjetlosti bez emitiranja topline ili štetnog UV zračenja. U prostoriju postavite novu modernu plafonjeru i ona će vas iznenaditi svojim dizajnom i mogućnostima koje vam nudi!

LED Plafonijere poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Moderne plafonijere LED tehnologije svojim dizajnom odgovaraju svim stilovima uređenja. Jednostavni geometrijski oblici uklopit će se u svaki interijer. Klasične plafonjere mogu se upotpuniti ukrasnim rubom i istaknuti u prostoru dok kristalne plafonjere možete postaviti u prostor kojem želite dodati malo stila bez da zauzme prostor.

Pametne plafonjere se uz pomoć bluetootha povezuju s aplikacijom na telefonu ili drugom pametnom uređaju. Uz pomoć aplikacije možete odabrati boju svjetlosti vaše plafonjere. 16 milijuna različitih tonova boja u jednom rasvjetnom tijelu omogućuje neograničene mogućnosti. Plafonjera s daljinskim upravljanjem za paljenje, gašenje, smanjenje i pojačavanje intenziteta svjetlosti...

Novu led plafonjeru potražite u našem web shopu već danas!

Plafonjere većih dimenzija koje imaju pametne značajke će svakako biti primijećene. Jačina svjetlosti LED plafonjera odgovara prirodnoj dnevnoj svjetlosti. Pametna rasvjeta osim dizajna nudi trajnost, energetsku učinkovitost i značajne uštede. LED rasvjeta je rasvjeta koja troši manju količinu električne energije i ne emitira štetna zračenja i toplinu u prostor.

Izaberite pametnu plafonjeru koja vam se sviđa i upravljajte njome iz ugodnosti vlastitog kreveta. Ne morate se više dizati ugasiti svjetlo prije spavanja. Plafonjera je rasvjetno tijelo za svaku prostoriju, više ih ne skrivamo u kupaonicama i ostavama. Postaju sve popularniji odabir za osvjetljenje u svim privatnim i poslovnim prostorima neovisno o namjeni i stilu prostorije!