Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

O nama

O nama

Art Rasvjeta - moderna i dekorativna rasvjeta

Art Rasvjeta – donosimo svjetlost u vaš prostor već trideset godina

Art Rasvjeta je specijalizirani prodajni centar koji vam nudi rasvjetna tijela za dom, profesionalnu rasvjetu i elektro materijale renomiranih svjetskih proizvođača. Više od 30 godina iskustva na tržištu rasvjetnih tijela u odabiru LED rasvjete, svjetiljki, lampi i žarulja omogućuje nam da vam ponudimo najvišu svjetsku kvalitetu na našem tržištu.

Kontinuiranim praćenjem kretanja na tržištu rasvjete i trendova u uređenju interijera donosimo vam brojna poznata imena u svijetu rasvjete. Za mnoge od njih smo ekskluzivni uvoznici i možete ih pronaći samo u našim prodajnim centrima.

Vanjsku i unutarnju rasvjetu i elektro materijale koje imamo u ponudi možete pronaći u tri izložbeno prodajna salona u Zagrebu.

Kako je sve počelo?

Na hrvatskom tržištu postojimo već trideset godina. Prvi smo salon otvorili 1991. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Tada smo u svojoj ponudi, uz rasvjetna tijela, imali i namještaj.

Narednih godina smo uvidjeli velike potrebe na tržištu rasvjete i rastuće želje naših klijenata koje smo željeli ispuniti kvalitetnom uslugom i proizvodima. Tada smo se orijentirali isključivo na rad s rasvjetom i specijalizirali se na tom području kako bi našim privatnim i poslovnim klijentima i kupcima ponudili uslugu najviše kvalitete.

Godine 1999. preselili smo na novu, današnju lokaciju u Ozaljsku ulicu 75. Narednih godina sa porastom potražnje, odlučili smo se proširiti i otvoriti nove prodajne centre. Kako bi bili blizu svakom našem klijentu u Zagrebu (Savska 94, Tratinska 37 i Maksimirska 79) te smo svoju cjelokupnu ponudu upotpunili elektromaterijalom i profesionalnom rasvjetom. Danas smo jedna od vodećih tvrtki na našem tržištu koja se bavi rasvjetnim tijelima i elektromaterijalom (prekidači, utičnice i kablovi).

Odabir od podne do stropne rasvjete uz nas!

Naša glavni cilj je stvaranje ugodnih prostora uz pomoć najjednostavnijeg elementa koji je svuda oko nas – svjetlosti.

U prostorima u kojima boravimo je potrebno postići idealno osvjetljenje, što nije uvijek lak zadatak. Iz tog razloga, naši iskusni prodavači i savjetnici u našim prodajnim centrima vrše profesionalno savjetovanje za uređenje privatnih i poslovnih prostora. Uz vaš tlocrt, fotografije i ugodan razgovor pronaći ćemo optimalna rješenja za sve vaše potrebe. U našim prodajnim centrima ćemo vam pokazati moguća rasvjetna tijela koja će vam odgovarati.

Art Rasvjeta – najšira ponuda na tržištu rasvjete i elektro materijala

U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsko (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. U našoj ponudi možete pronaći sve tipove rasvjetnih tijela. Od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i LED rasvjete.

Najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih brendova

Svoju ponudu Art-rasvjeta upotpunjuje i elektromaterijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice (utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač), utikače (utikač ili utikači), produžne kablove (produžni kabel), elektrokablove i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija.

U ponudi su uglavnom najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih proizvođača rasvjetnih tijela kao što su Linea Light, I-LED, Traddel, Massive, Eglo, Steinel, Lucide, Nordlux, Lirio, Philips, Foscarini, Artemide, Flos, Modular, Slv, Puk, Philips, Faro, Ideal Lux, Rabalux, One-light, Philips HUE i mnogi drugi...

Poznati proizvođači elektromaterijala: Vimar, Bticino, Schneider, Tem, Legrand, Elektrokontakt, te svjetski poznati proizvođači žarulja: Philips, Osram, GE...

Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže

Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže te po potrebi izlazimo na teren, educiramo ljude i pomažemo u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja za svoje klijente.

Cilj nam je daljnje usavršavanje u smjeru novih tehnologija i trendova u području rasvjetne tehnologije. Nadalje, želimo ulagati u svoje djelatnike, u njihovo usavršavanje i edukaciju kako bismo mogli što bolje pomoći u odabiru rasvjete za svoje klijente.

Garantiramo Vam visoku kvalitetu ponudbenog programa!

Sve Vas pozivamo da nas posjetite u našim izložbeno-prodajnim salonima rasvjetnih tijela u Zagrebu, Ozaljskoj 75 i Savskoj 94 te u salonu u Tratinskoj 37 - Zagreb. Ili u novom izložbeno-prodajnom salonu rasvjetnih tijela u Maksimirskoj 79, gdje je izložen LEGRAND inteligentni sustav upravljanja rasvjetom.

Rasvjeta-Sarajevo Art-rasvjeta nema svoje predstavništvo u BiH!