Stropni ventilatori su dodaci domu koji imaju višestruku zadaću. Osim što griju i hlade ovisno o dobu godine, ujedno su i kvalitetno rasvjetno tijelo. Ugradnjom ventilatora dobivate zanimljiv dodatak u interijeru koji vam svojim funkcionalnostima štedi prostor.

Ventilatori dolaze uz brojne mogućnosti prilagodbe kako bi u potpunosti odgovarali vašim potrebama. Od broja propelera, oblika rasvjete koju želite dodati do boje i materijala od kojeg je izrađen. Možete odabrati ventilator s hlađenjem ili ljetno zimski ventilator koji hladi i grije ovisno o godišnjem dobu.

Stropni ventilatori i dodaci poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Ventilator birajte ovisno o veličini i visini prostorije u koju ga želite postaviti. Jednostavno pravilo prilikom odabira ventilatora ovisi o veličini prostorije. Prostorije do 20 kvadratnih metara za idealno ventiliranje zraka trebaju ventilator promjera 122 cm. Za veće prostorije birajte ventilatore promjera većeg od 130 cm.

Količina lopatica ventilatora neće utjecati na njegovu radnu snagu. Odaberite ventilator s brojem lopatica prema vašim željama. Odaberite onaj koji vam odgovara svojim izgledom. Na rad ventilatora može utjecati materijal lopatica. Plastične lopatice će raditi tiše od lopatica izrađenih od drveta, metala.

Za optimalan rad i sigurnost ventilator bi trebao biti barem dva metra udaljen od poda, za pravilno strujanje zraka mora biti odmaknut od zidova najmanje 45 centimetara.

Novi ventilator i dodatke potražite u našem web shopu već danas!

Popravak ventilatora, nove lopatice za ventilator ili drugi dijelovi su dostupni u našim prodavaonicama za niz različitih modela ventilatora renomiranih svjetskih proizvođača. Sjenila, stakla, različiti oblici rasvjetnih dodataka i drugi dodaci omogućit će vam da prilagodite svoj ventilator izgledu interijera u koji je postavljen.

Želite li uštedjeti na prostoru uz višefunkcionalni dodatak prostoru odaberite ventilator s dvostrukom funkcijom koji ima ugrađeno rasvjetno tijelo. U svakom godišnjem dobu ćete se osjećati ugodno u vlastitom prostoru uz optimalnu rasvjetu u jednom dodatku koji ne zauzima prostor.