Foscarini je tvrtka s više od 35 godina iskustva na tržištu u dizajnu, izradi i proizvodnji te prodaji rasvjetnih tijela. Lampe koje izrađuju nisu tek rasvjetno tijelo koje emitira nužnu svjetlost u mračne prostore. Foscarini lampe su dekoracija u interijeru. Neovisno o tome jesu li upaljene i koje je doba dana, one u prostor unose estetski doživljaj.

Foscarini svjetla su zamišljena kao dizajnerski objekti koji svojim unošenjem u određeni prostor transformiraju atmosferu, donose ljepotu i potiču emocije. Suradnja Diesela i Foscarinija je na tržište donijela spoj dvaju vrhunskih dizajnerskih kuća u kolekciji koja je inovativna, transformirajuća i donosi nešto posve novo na tržište rasvjetnih tijela i u dizajn interijera.

Spoj modnog svijeta sa svijetom rasvjetnih tijela je posve neočekivana kombinacija koja je rezultirala kreativnim rasvjetnim rješenjima koja se mogu jednostavno uklopiti u zahtjeve modernog načina života.

Moda i svjetlost se konstantno isprepliću i upotpunjuju. Ne samo u odjeći ili u sjenilima od tkanine. Već od same ideje, ova dva giganta dizajna stvorila su zajedničku kolekciju koja je postala sinonim za uspjeh. Rasvjetna tijela koja savršeno spajaju svijet mode i rasvjete donose svježi pogled na dizajn koji će svojim izgledom i načinom na koje pruža svjetlost odgovarati svakom prostoru u koji ih postavite.

Pogledajte ponudu Diesel by Foscarini lampi u web shopu!

Diesel je poznato ime u svijetu mode koje ističe individualnost u izražavanju. Tražite li nešto posebno što ćete dodati svom stilu i učiniti ga jedinstvenim, onda je Diesel izbor za vas. Diesel je poznati talijanski modni brend koji je postao najpoznatiji zbog dizajnerskih satova i traperica iz svoje ponude.

Kroz godine, Diesel se razvijao i proširio ponudu na svijet parfema, ali i dizajn interijera. Upravo u dizajnu interijera postigli su uspjeh, proširili ponudu koja sada uključuje i dizajnersku rasvjetu te namještaj.

Diesel by Foscarini suradnja je započela 2009. godine. Kolekcija nazvana ''Uspješno življenje - Diesel'' je odrazila svoj karakter u jedinstvenim, strukturalnim i neuobičajenim dizajnerskim komadima rasvjetnih tijela koja se mogu jednostavno uklopiti u svaki interijer.

Vaše novo rasvjetno tijelo na klik od vas!

Raznolikost koju su Diesel i Foscarini razvili u suradnji učinila je ovu kolekciju iznimno uspješnom. Široka publika je zavoljela ove rasvjetne komade koji pripadaju različitim kulturama kao što su rock, pop, vintage ali i industrijski dizajn te mnoge druge kulture. Uspjeli su stvoriti ekskluzivnu suvremenu rasvjetu koja će donijeti nešto jedinstveno u stil svakog pojedinca. Diesel by Foscarini kolekcija rasvjetnih tijela nudi moderne visilice, zidnu rasvjetu, podne i stolne lampe te radne lampe.

Nešto što spaja modnog i rasvjetnog giganta je stalna potraga za novim inovacijama, tehnologijama i napretku. Upravo iz tog razloga veliku pažnju su pridonijeli oblicima, dizajnu, materijalima ali i tehnologiji koja je ugrađena u rasvjetna tijela njihove kolekcije. Diesel i Foscarini nemaju ograničenja od same ideje do dizajna i krajnjeg proizvoda. Vode se idejama koje upotpunjuju najkvalitetnijim materijalima i suvremenom tehnologijom koju konstantno prate i unapređuju.

Tražite li nešto inovativno, drugačije, nešto što će odraziti vašu individualnost i karakter u prostoru koji uređujete svakako odaberite ovu jedinstvenu modnu kolekciju koja zaista svijetli!