Moderni lusteri su inačica klasičnih lustera - chandelier tipa rasvjetnog tijela. Luster je rasvjetno tijelo koje se sastoji od nekoliko različitih rasvjetnih elemenata. Svaki luster sastoji se od više žarulja i kompleksnog je dizajna koji odgovara elegantnim i luksuznim prostorima.

Lusteri dolaze u različitim veličinama. Od onih za stambene prostore normalne veličine do lustera koji su predviđeni za luksuzne poslovne prostore velikih dimenzija i visokih stropova. Moderni lusteri zadržali su eleganciju izvedbe i veći broj rasvjetnih elemenata no modernim dizajnom se mogu uklopiti u većinu stilova uređenja.

Moderni lusteri poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Lusteri modernog dizajna upotpunjeni su LED tehnologijom. Zbog velikog broja žarulja u svom dizajnu klasični lusteri su trošili značajnu količinu električne energije. Moderni lusteri koji koriste LED tehnologiju troše 75% manje električne energije od standardnih. Kristalni lusteri su zbog tehnologije i stakla koje je u njihovom sastavu emitirali značajne količine topline u prostor, oni ne emitiraju toplinu.

Moderan luster može se uklopiti u blagovaonicu, dnevni boravak, spavaću sobu i poslovne prostore. Vaš prostor će dobiti dovoljnu količinu svjetlosti od lustera kao glavnog izvora svjetlosti. Lusteri su elegantnog izgleda i mogu upotpuniti svaki stil uređenja interijera.

Moderni lusteri su odabir za prostorije koje imaju dovoljno visoke stropove koji omogućuju njihovo postavljanje. Dugi lusteri su zanimljiv odabir za dnevne boravke. Postavite dugi luster iznad stolića za kavu i postići ćete zanimljiv izgled koji će sve oduševiti. Kraće visilice postavite iznad blagovaonskog stola kako bi vidjeli sugovornike i osigurali jednostavno kretanje.

Novi moderan luster potražite u našem web shopu već danas!

Mislite da se moderni lusteri od stakla i kristala ne uklapaju u vaš prostor? Odaberite luster s metalnim elementima. Metalni lusteri se mogu uklopiti u svaku prostoriju u domu. Jednostavni su za održavanje, zanimljivog izgleda i ne nameću se u dizajnu prostorije. Želite li istaknuti metalni luster odaberite nepravilan oblik lustera. Nepravilni oblici se ističu u prostoru.

Foscarini Caboche luster D: 50 V: 19 cm, prozirno

Serija: Caboche Dizajner: Patricia Urquiola, Eliana Gerotto 2006 Materijal: Polimetilmetakrilat / puhano…

SAZNAJTE VIŠE