Art rasvjeta razlozi 002

Art Rasvjeta - moderna i dekorativna rasvjeta

Na hrvatskom tržištu postojimo već trideset godina. Prvi smo salon otvorili 1991. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Tada smo u svojoj ponudi uz rasvjetna tijela imali i namještaj.

Međutim, s vremenom smo se orijentirali samo na rasvjetu i u tom se smjeru dalje specijalizirali. Godine 1999. preselili smo na novu, današnju lokaciju u Ozaljsku ulicu 75. U međuvremenu smo otvorili još tri izložbeno-prodajna salona (Savska 94, Tratinska 37 i Maksimirska 79) te smo svoju cjelokupnu ponudu upotpunili elektromaterijalom i profesionalnom rasvjetom. Danas smo jedna od vodećih tvrtki na našem tržištu koja se bavi rasvjetnim tijelima i elektromaterijalom (prekidači, utičnice i kablovi).

U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.

Dizajnu je prilagođen i odabir materijala, pa se kod nas mogu naći izvedbe od kristala, stakla ili materijala nove tehnološke obrade u kombinacijama s drvom, plastikom, mesingom, niklom ...

Art rasvjeta savska 20

Najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih brendova

Svoju ponudu Art-rasvjeta upotpunjuje i elektromaterijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice (utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač), utikače (utikač ili utikači), produžne kablove (produžni kabel), elektrokablove i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija.

U ponudi su uglavnom najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih proizvođača rasvjetnih tijela:

LINEA LIGHT, I-LED, TRADDEL, MASSIVE, EGLO, STEINEL, LUCIDE, NORDLUX, LIRIO, PHILIPS, FOSCARINI, ARTEMIDE, FLOS, MODULAR, SLV, PUK, PHILIPS, FARO, IDEAL LUX, Rabalux, One-light, Philips HUE, ...

i elektromaterijala: VIMAR, BTICINO, SCHNEIDER, TEM, LEGRAND, ELEKTROKONTAKT ...

proizvođača žarulja: PHILIPS, OSRAM, GE ...

Art rasvjeta ozaljska 11

Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže

Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže te po potrebi izlazimo na teren, educiramo ljude i pomažemo u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja za svoje klijente.

Cilj nam je daljnje usavršavanje u smjeru novih tehnologija i trendova u području rasvjetne tehnologije. Nadalje, želimo ulagati u svoje djelatnike, u njihovo usavršavanje i edukaciju kako bismo mogli što bolje pomoći u odabiru rasvjete za svoje klijente.

Garantiramo Vam visoku kvalitetu ponudbenog programa!

Sve Vas pozivamo da nas posjetite u našim izložbeno-prodajnim salonima rasvjetnih tijela u Zagrebu Ozaljskoj 75 i Savskoj 94 te u salonu u Tratinskoj 37 - Zagreb. Ili u novom izložbeno-prodajnom salonu rasvjetnih tijela u Maksimirskoj 79! Gdje je izložen LEGRAND inteligentni sustav upravljanja rasvjetom. Rasvjeta-Sarajevo Art-rasvjeta nema svoje predstavništvo u BiH!