Vimar prekidači i utičnice: Sve za dom na jednom mjestu

 
 
 
 
 
 
 

Vimar prekidači i utičnice: Sve za dom na jednom mjestu

Opremanje doma posao je kojem nema kraja. Mnogi od nas vole razmišljati o velikim stvarima, kao što je raspored namještaja i odabir stila. Ali rijetko komu je zabavno baviti se sitnicama poput prekidača i utičnica. Zbog toga je najbolje odabrati jednog proizvođača koji je u isto vrijeme i pouzdan i nudi sve što je potrebno za opremanje doma. Kad je riječ o prekidačima i utičnicama, tu titulu zaslužuje Vimar. Evo što se sve može naći među njihovim proizvodima.

Ukrasne pločice

Želite da vaši prekidači ne odudaraju od stila u kojem uređujete svoj dom? Bez brige, Vimar ima i više nego dovoljno različitih proizvoda. Tražite klasičnu bijelu pločicu, ali s tri otvora? Želite da vam pločice budu crne ili da ih krase neobični uzorci? Bez obzira na to što tražite, sve ćete svoje pločice moći naći među Vimar proizvodima.

Prekidači sa simbolima

Tražite prekidače s indikatorima za kupaonske funkcije? Vimar nudi nekoliko različitih stilova, tako da možete odabrati ono što vam najbolje odgovara. Između ostalog, nude i zasebne prekidače sa simbolima. Želite jedan sa znakom zvona, ili pak sa simbolom ventilatora? Što god vam padne na pamet, a da bi poboljšalo funkcionalnost vaših prekidača, naći će se među Vimar proizvodima.

Višenamjenske utičnice

Trebaju vam utičnice, ali ne samo obične, već i one za telefonske i mrežne kablove? Vimar ima sve što vam treba. Imate posebne želje što se tiče dizajna samih utičnica? Na primjer, želite utičnice s vertikalnim utorima? I takve se lako nađu među Vimar proizvodima. Umjesto da se unaprijed ograničavate, samo potražite sve što bi vam ikad moglo trebati.

Vanjske utičnice i utičnice s daljinskim upravljanjem

Ne razmišlja mnogo ljudi o prednostima vanjskih utičnica. Međutim, one su svejedno brojne. Zamislite da želite prirediti zabavu na terasi ili u dvorištu. Ako ništa drugo, trebat će vam utičnica za radio ili laptop da možete puštati glazbu. Kad je riječ o ovakvim proizvodima, najbolje je birati specijalizirane. Upravo s time na umu, Vimar nudi posebne vanjske utičnice, kao i one s daljinskim upravljanjem.

Okviri s poklopcima

Brinete se o sigurnosti vaših ukućana? Imate li malu djecu, možete biti sigurni da će im jednom pasti na pamet gurati prste ondje gdje im nije mjesto. Zbog toga ulaganje u okvire s poklopcima nikad nije loša ideja.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!