Nemate razlog za neiskoristiti poboljšanje na nove Philips LED žarulje

 
 
 
 
 
 
 

Nemate razlog za neiskoristiti poboljšanje na nove Philips LED žarulje

Osim ako odbijate osvijetliti prostoriju u kojoj pišete teorije zavjere bilo čime osim antiknim žaruljama sa užarenom niti, nemate niti jedan valjani razlog zašto ne prijeći na novu Philips LED žarulju od 60 wati.

To je i službeno najpovoljnija LED žarulja koju trenutno možete kupiti.

Zahvaljujući dizajnu otpornim na pucanje, procijenjeni životni vijek ove žarulje je 10 godina, te će vas koštati na godinu tek nešto više od sedam kuna i pružiti vam sate i sate kvalitetnog osvjetljenja.

Prema podacima koje nudi Philips, vijek trajanja LED žarulje je 15 000 radnih sati što ju stavlja u omjer sa najmanje 15 tradicionalnih žarulja.

Osim što im je životni vijek duži i novčano su dugoročno isplativije LED žarulje također smanjuju ukupnu potrošnju električne energije u domu.

Osim smanjene potrošnje električne energije, prema statističkim podacima koje je Philips izradio, ove LED žarulje smanjuju potrošnju u usporedbi sa tradicionalnim za čak devedeset posto.

LED žarulje ne zagrijavaju dom dodatno što je čest slučaj sa žaruljama drugih vrsta, osim što svojim radom zagrijavaju prostoriju, tradicionalne žarulje imaju i period koji im je potreban za zagrijavanje prije nego što se upale u potpunosti i dosegnu maksimalni stupanj osvjetljenja što kod LED žarulja nije slučaj.

LED žarulje stvaraju privid topline, pružaju toplo svjetlo koje čini vaš dom ugodnijim prostorom.

Napredna tehnologija koja se krije u ovim žaruljama ostvaruje visoku kvalitetu svjetlosti koja dolazi iznimno visokim vrijednostima povrata boje što znači da su boje vrlo prirodne, imitiraju najidealnije danje svjetlo čime se manje naprežete, smanjuje se broj glavobolja i naprezanja vida.

Posjetite prodavaonice Art Rasvjete već danas i u vaš dom unesite novu dozu svjetlosti i topline uz pomoć novih Philips inovativnih LED žarulja koje će vam donijeti kvalitetnu rasvjetu i visoke uštede na dugi vremenski period, a to nitko neće odbiti, zar ne?

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!