Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Nemate razlog za neiskoristiti poboljšanje na nove Philips LED žarulje

Nemate razlog za neiskoristiti poboljšanje na nove Philips LED žarulje

04. 03. 2023.

Osim ako odbijate osvijetliti prostoriju u kojoj pišete teorije zavjere bilo čime osim antiknim žaruljama sa užarenom niti, nemate niti jedan valjani razlog zašto ne prijeći na novu Philips LED žarulju od 60 wati.

To je i službeno najpovoljnija LED žarulja koju trenutno možete kupiti.

Philips LED žarulje – kako funkcioniraju?

Philips LED žarulje su moderne sijalice koje koriste diode emitere svjetlosti (LED) kako bi proizvele svjetlo. Ovaj proces je drugačiji od onoga što se događa u tradicionalnim žaruljama, gdje se koristi zagrijani filament za stvaranje svjetla.

Kada struja prolazi kroz Philips LED žarulju, ona putuje kroz poluvodič materijal koji oslobađa energiju u obliku fotona. Fotoni se zatim kreću prema vanjskoj površini diode, gdje stvaraju vidljivu svjetlost. Budući da ovaj proces troši manje energije nego kod tradicionalnih žarulja, Philips LED žarulje su mnogo efikasnije i imaju duži vijek trajanja.

Osim toga, Philips LED žarulje ne sadrže otrovni merkur kao što to čine neki drugi tipovi rasvjete, što ih čini ekološki prihvatljivima. Također su otporne na udare i vibracije te ne emitiraju UV ili infracrvene zrake - savršene su za upotrebu u kućanstvu, ali i za poslovne prostore.

Uz sve ovo navedeno gore, važno je napomenuti da novija generacija Philips LED žarulja dolazi sa različitim opcijama temperature boja pa tako možete prilagoditi ambijent svojoj situaciji - toplo bijelo svjetlo će prijanjati u dnevnom boravku dok će hladno bijelo Philips LED žarulje su postale dostupne u raznim oblicima i izvedbama, što znači da mogu ponuditi jednostavno rješenje za pojačanje svjetla u svim prostorima.

Od malih dekorativnih svjetiljki do robustnih reflektora, Philips LED žarulje su idealni izbor za bilo koju prigodu ili vrstu ambijenta.

Također nude važne prednosti u usporedbi s drugim vrstama osvjetljenja – manji potrošak energije, više svjetla, bolja odgovornost prema okolišu i dugotrajna trajnost. Stoga, ne postoji nikakav razlog za neiskorišteno iskorištavanje ovog novog proizvoda!

Kako mogu poboljšati vaš život?

Philips LED žarulje nisu samo obične žarulje, one su mnogo više od toga. One su tehnološki napredne i mogu poboljšati vaš svakodnevni život na mnogo načina.

Jedan od najvećih benefita Philips LED žarulja je u tome što štede energiju. To znači manji račun za struju i manju emisiju ugljika u atmosferu. Također, ove se žarulje ne pregrijavaju kao tradicionalne halogene ili CFL (kompaktne fluorescentne) žarulje, što ih čini sigurnijima za korištenje.

Nadalje, Philips LED žarulje imaju duži vijek trajanja nego ostale vrste žarulja. To znači da ćete ih rijeđe morati mijenjati, smanjujući tako troškove zamjene i stvarajući manji otpad koji bi inače nastao zbog bacanja starih istrošenih žarulja.

Osim toga, pomoću Philips Hue aplikacije možete kontrolirati svoje Philips LED rasvjete iz udobnosti svog kauča putem pametnog telefona ili tableta! Možete prilagoditi intenzitet svjetlosti prema svojim potrebama ili promjeniti boju osvjetljenja kako biste postigli savršenu atmosferu koju tražite.

Sve u svemu, kada uzmete u obzir sve prednosti Philips LED žarulja, jasno je da zaista mogu poboljšati vaš život!

Zašto biste trebali iskoristiti novu tehnologiju?

Danas, tehnologija se konstantno razvija i napreduje, a Philips LED žarulje su sjajan primjer toga. Postoji velik broj različitih proizvođača koji nude LED žarulje, ali kada govorimo o pouzdanosti i kvaliteti izrade, Philips je definitivno jedan od najboljih brendova na tržištu.

Ako još uvijek koristite stari tip žarulja u vašem domu ili uredu, možda nije loše da razmislite o prelasku na noviju tehnologiju koju nudi Philips. Osim što će donijeti poboljšanje rasvjete u prostoru gdje boravite, smanjit ćete potrošnju energije što će rezultirati nižim računima za struju.

Također treba naglasiti da su Philips LED žarulje dugotrajne i trajat će puno duže od tradicionalnih žarulja koje ste koristili do sada. Iako je cijena malo viša nego kod običnih žarulja prilikom početne kupovine, dugoročno gledajući ćete uštediti mnogo više novca jer neće biti potrebna zamjena iste tako često kao kod klasičnih žarulja.

Konačno je vrijeme da iskoristite prednosti nove tehnologije koju vam nudi Philips!

Kakve su prednosti Philips LED žarulja?

Philips LED žarulje su nevjerojatna tehnološka inovacija koja donosi mnoge prednosti u usporedbi s tradicionalnim žaruljama. Ove žarulje troše manje energije, do 80% manje nego obične žarulje, što je izuzetno korisno za vaš novčanik i okoliš.

Osim toga, Philips LED žarulje imaju duži vijek trajanja od običnih žarulja, što znači da nećete morati često mijenjati svoju rasvjetu - štoviše, ove će vam se svjetiljke isplatiti dugoročno jer možete uštedjeti na troškovima zamjene i održavanja.

Jedna od najboljih stvari kod ovih vrsta svjetiljki je kvaliteta svjetla koje daju. Philips LED žarulje pružaju prirodnu bijelu boju svjetla bez titranja ili treperenja kao što se događa kod nekih drugih tipova svjetala. To znači da ćete imati jasniju vizualnu percepciju prostora i smanjen umor očiju.

S druge strane, Philips LED svjetlo također ima mogućnost podešavanja intenziteta osvijetljenosti kako bi se prilagodilo vašim potrebama tijekom dana ili noći. Na taj način možete kontrolirati ambijent prostora i stvoriti optimalne uvjete za rad, opuštanje ili spavanje.

Philips LED žarulje – kako se mogu iskoristiti u

Ukratko, Philips LED žarulje su nevjerojatna nova tehnologija koja će zasigurno poboljšati vaše svakodnevno iskustvo sa osvjetljenjem. One su ekonomične, energetski učinkovite i dugotrajne što ih čini idealnim izborom za sve koji vole kvalitetnu rasvjetu bez nepotrebnog trošenja novca.

Kako biste iskoristili prednosti ovih inovativnih žarulja, možete ih koristiti u različitim prostorijama Vašeg doma - od dnevnog boravka do spavaće sobe ili radnog prostora. Također se mogu koristiti vani kao dio vrtnog osvjetljenja ili na terasi.

Nadamo se da smo Vas uvjerili koliko je Philips LED tehnologija superiorna naspram tradicionalnih halogenih žarulja i kako ćete razmotriti zamjenu svojih starih žarulja s novima koje će Vam dugoročno biti najbolji izbor!

Zahvaljujući dizajnu otpornim na pucanje, procijenjeni životni vijek ove žarulje je 10 godina, te će vas koštati na godinu tek nešto više od sedam kuna i pružiti vam sate i sate kvalitetnog osvjetljenja.

Prema podacima koje nudi Philips, vijek trajanja LED žarulje je 15 000 radnih sati što ju stavlja u omjer sa najmanje 15 tradicionalnih žarulja.

Osim što im je životni vijek duži i novčano su dugoročno isplativije LED žarulje također smanjuju ukupnu potrošnju električne energije u domu.

Osim smanjene potrošnje električne energije, prema statističkim podacima koje je Philips izradio, ove LED žarulje smanjuju potrošnju u usporedbi sa tradicionalnim za čak devedeset posto.

LED žarulje ne zagrijavaju dom dodatno što je čest slučaj sa žaruljama drugih vrsta, osim što svojim radom zagrijavaju prostoriju, tradicionalne žarulje imaju i period koji im je potreban za zagrijavanje prije nego što se upale u potpunosti i dosegnu maksimalni stupanj osvjetljenja što kod LED žarulja nije slučaj.

LED žarulje stvaraju privid topline, pružaju toplo svjetlo koje čini vaš dom ugodnijim prostorom.

Napredna tehnologija koja se krije u ovim žaruljama ostvaruje visoku kvalitetu svjetlosti koja dolazi iznimno visokim vrijednostima povrata boje što znači da su boje vrlo prirodne, imitiraju najidealnije danje svjetlo čime se manje naprežete, smanjuje se broj glavobolja i naprezanja vida.

Posjetite prodavaonice Art Rasvjete već danas i u vaš dom unesite novu dozu svjetlosti i topline uz pomoć novih Philips inovativnih LED žarulja koje će vam donijeti kvalitetnu rasvjetu i visoke uštede na dugi vremenski period, a to nitko neće odbiti, zar ne?