Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
PHILIPS HUE VODIČ ZA KUPOVINU

PHILIPS HUE VODIČ ZA KUPOVINU

01. 04. 2023.

RAZLIČITE VRSTE PHILIPS HUE ŽARULJA I NJIHOVE RAZLIKE

Phillips Hue kombinira energetski učinkovitu LED svjetlost s intuitivnom tehnologijom i zajedno će zauvijek promijeniti način na koji kontrolirate i doživljavate svjetlost. Voljet ćete koristiti Hue rasvjetu i uživati ​​odabirom iz milijuna boja.

Žarulje, osobito Philips Hue linija, su među najprodavanijim kućnim proizvodima koje ljudi kupuju. Kontroliranje svjetla pomoću glasa ili pametnog telefona donosi nevjerojatan osjećaj.

PHILIPS HUE SVJETLA I PRIBOR

Niže u tekstu smo prikupili i grupirali informacije o različitim Hue žaruljama koje možete kupiti i njihovih sklopki, a tu je i čitav niz Hue svjetiljki koje ćete upoznati.

RAZLIKE IZMEĐU SVIH PHILIPS HUE ŽARULJA

Tijekom godina, Philips je proširio liniju žarulja kako bi uključio niz svjetskih, visoko kvalitetnih i visoko-tehnoloških žarulja.

Philips Hue osvjetljava sve što želite i integrira se s Amazonom, Alexom, Google Homeom i Apple HomeKit omogućujući vam da koristite svoj glas za promjenu svjetala.

STARTER KIT

Ako ste novi u Philipsu Hue, startni paket je dobro mjesto za početak, jer ćete dobiti najbolju vrijednost za novac: dobit ćete Hue žarulje ali paket uključuje i Hue most koji je također potreban. Jedan most može funkcionirati sa do 50 žarulja.

Svi Starter setovi dolaze s Hue mostom, zatim možete odabrati paket koji ima vrste žarulja koje biste željeli, od obojenih žarulja ili samo bijelih, do različitih tipova žarulje. Dobro je razmisliti o tome koje žarulje zamjenjujete i vrstu koju zahtijevaju, a također želite li obojene ili bijele žarulje ovisno o tome kako ih namjeravate koristiti i u koje sobe ih stavljate.

Starter paket sadrži 2-4 žarulje ovisno o kompletu, koje jednostavno možete staviti u vaše trenutne svjetiljke i Hue most koji možete priključiti u svoj kućni Wi-Fi ruter. Možete upravljati do pedeset žarulja na jednom mostu.

Možete stvoriti rasvjetne scene temeljene na vašim omiljenim fotografijama koje će signalizirati novo razdoblje u vašoj kućnoj rasvjeti i način na koji razmišljate, kao i iskustvo svjetla u vašim domovima.

Omogućit će vam stvaranje i upravljanje svjetlom pomoću tableta ili pametnog telefona. Ova stavka donosi beskrajne mogućnosti za pomoć pri kreativnosti i personalizaciji rasvjete kako bi odgovarala načinu života vaše obitelji.

PHILIPS HUE BIJELI I COLOR AMBIANCE STARTER KIT

Ovaj starter set Phillips Hue dolazi u kompletu s 3 LED žarulje u boji i sa mostom koji se može povezati s oko 50 svjetala, bežično. Most je praktičan u upravljanju svjetlima jednostavno zato što sve što trebate je pametan uređaj i možete podesiti svoje prilagodbe iz bilo koje točke sve dok ste povezani na Wi-Fi i imate instaliranu aplikaciju Hue na uređaju.

Ovaj je proizvod raznolik i omogućuje upotrebu s drugim aplikacijama kao što su Apple Home Kit, Nest, kao i SmartThings. Žarulje su jačeg intenziteta, tako da odlično funkcioniraju u različitim postavkama. Izvrsno je što postoji i mogućnost sinkroniziranja svjetala sa glazbom, televizijom, kao i igrama da se izvede taj željeni efekt.

Ovaj starter kit idealan je za pojedince koji žele stvoriti željeni učinak, ovisno o tome koja je aktivnost u pitanju. Bijela varijacija omogućuje vam osvjetljavanje ili zamagljivanje žarulja. Osim toga, preporučljiva je pojedincima koji imaju uređaje koji rade na različitim operacijskim sustavima.

Od starter setova do žarulja, pogledajmo različite žarulje koje možete kupiti za Hue sustav.

HUE BIJELA VERZIJA

Žarulja Philips Hue Ambience bijele boje je najjeftinija u kolekciji žarulja Bijela & Obojena. Ova žarulja ima konvencionalni oblik. Za razliku od ostalih žarulja, ne možete promijeniti boju ili temperaturu bijele boje. Ipak, možete ju prigušiti baš kao i bilo koju drugu bijelu žarulju.

Sjajne bijele A19 LED žarulja povezat će se s vašim Hue mostom i čak proširiti automatizirani ekosustav rasvjete. Jednostavna je i pametna i pružit će vam lijepu toplu bijelu svjetlost koja se može pojačati ili prigušiti kako bi odgovarala svakoj prilici. Kada koristite Hue most, možete kontrolirati svjetla na daljinu gdje god idete.

Ako ste odsutni, na odmoru ili kasno radite, možete učiniti da izgleda kao da ste kod kuće čak i kada niste. Ne morate se brinuti ako ste ostavili upaljena ili isključili svjetla. Jednostavno prebacite svjetlo na pravilnu postavku gdje god da se nalazite. Ne zahtijeva kablove, instalaciju niti električara. Jednostavno je, ali funkcionalno.

Upotrijebite žarulju u savršenom ozračju u bilo kojem trenutku. Ukrasite svoje interijere toplim i hladnim bijelim svjetlima.

Uživajte u nizu stilova tijekom cijele godine. Nabavite svježe bijelo svjetlo koje vas podsjeća na proljetni povjetarac ili ledeno hladnu dnevnu svjetlost koja vas podsjeća na zimu ili toplu bijelu svjetlost koja podsjeća na ljetno sunce.

BIJELA HUE AMBIENCE

To je najnovija Hue žarulja tvrtke Philips. Nakon mnogo iščekivanja, konačno je dostupna za kupnju. Ova žarulja nalazi se negdje između žarulje u boji Hue i žarulje Hue White & Color. Nemoguće je promijeniti žarulju u drugu boju.

Međutim, možete promijeniti temperaturu od tople meke bijele do svijetle dnevne svjetlosti.

Sa njom dolazi i starter kit koji se sastoji od Hue mosta, Hue Dimmer prekidača i 2 Hue White Ambience žarulje.

Hue bijeli ambijent pomaže vam da izađete iz kreveta upravo onako kako vam se sviđa. Počnite svoj dan na osvježeni način. Njena svjetlost obično se polako povećava tako što oponaša učinak izlaska sunca, stoga vam pomaže da se budite na najprirodniji način, bez da vas budi glasan zvuk alarma. Kada stigne večer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo žarulje zasigurno će vam pomoći ne samo da se opustite, nego i da učinkovito pripremite svoje tijelo za noćni san.

Nema boljeg načina da osvijetlite svoj prostor nego s ovom žaruljom. Sigurno, svjetlost igra veliku ulogu i utjecaj na našu rutinu, budnost, ponašanje i raspoloženje. Ambijent žarulje omogućuju vam da se osjećate puno bolje. Prilagodite svoje svakodnevne rutine na nezaboravne i ugodne uspomene.

Osjetite razliku zahvaljujući ovoj žarulji.

HUE AMBIANCE BIJELA & U BOJI

Ovo je žarulja s mogućnošću osvjetljavanja koja ima sposobnost promjene u bilo koju vrstu boje. Koristite ju za postavljanje savršenog raspoloženja za horor film upotrebom duboke crvene rasvjete. Alternativno, možete započeti zabavu s nekim svijetlo-plavim svjetlom. Pomoću žarulje dan možete započeti nekim mekanim bijelim svjetlom.

Uz žarulju možete uživati ​​i u visokim razinama osobne koncentracije. Ostanite usredotočeni uz fino podešeno svijetlo bijelo svjetlo. Napravite stvari učinkovito i brzo bez ometanja. Nije bitno hoćete li učiti za svoj ispit, raditi kod kuće ili čak odabrati najbolju odjeću kako biste iznijeli najbolje u sebi; ovo je uistinu idealna žarulja.

Tražite li najbolju žarulju koja će vam pomoći da se osjećate punima energije? Ako da, onda je ovo vaš najbolji izbor. Preskočite jutarnju kavu; pripremite se za svoj dan sa svijetlim i hladnim bijelim dnevnim svjetlom, koje pomaže dati energiju za vaš um i tijelo. To je idealno za one trenutke kad imate osjećaj da su vam se baterije istrošile i strašno vam je potreban poticaj.

KOJU GENERACIJU IZABRATI?

Trenutno postoje 3 generacije boja Hue.

Hue će stvoriti vaš mir, jer ćete kontrolirati svjetla s bilo kojeg mjesta. Možete postaviti svjetlosne rasporede za osvjetljavanje Hue žarulje prilikom približavanja vašem domu ili upravljati svjetlima kada ste daleko od kuće i kontrolirati svjetla pomoću daljinskog upravljača gdje god se nalazili.

Također će uključiti vašu maštu i omogućiti vam da se igrate svjetlom i odaberete iz milijuna boja! Također možete sinkronizirati Phillips Hue svjetla s filmovima, glazbom ili čak vašim igricama. Kompatibilan je s tehnologijom Apple HomeKit.

HUE E14 DEKORATIVNA ŽARULJA

Za manje svjetiljke postoji i žarulja za svijeće E12 koja se može kupiti kao bijela ambijent ili bijela i u boji žarulja. To je jako tanka žarulja i izgleda kao generička 'normalna' žarulja svijeća koju ćete vrlo vjerojatno odmah zamijeniti.

HUE LUX - Iako je proizvodnja Hue Lux žarulje službeno prekinuta, još uvijek je možete pronaći na stranicama gdje se odvijaju aukcije i u nekim online trgovinama. U suštini, nalikuje na Hue bijelu žarulju, iako ima relativno nižu snagu. Prema dojmovima nekih korisnika, čini se da te žarulje ispuštaju i manje topline.

Ako ste već vlasnik Hue Lux žarulje umjesto novije Hue White, nema potrebe da je mijenjate, osim ako je to jeftinija solucija. Ova žarulja još uvijek može savršeno funkcionirati s Philipsovim velikim mostom. Stoga, ne biste trebali doživjeti nikakve probleme s novijim postavkama ako već imate Lux žarulje.

Pitanja i odgovori

Koliko žarulja se može koristiti s jednom Philipsovom starter kitom?

Jedan Hue most može se koristiti za upravljanje do 50 Hue svjetlosnih uređaja (to uključuje žarulje, svjetiljke, trake).

Rade li te žarulje s mojim klasičnim prekidačem zidnog svjetla?

Da, zidni prekidač za žaruljicu uključit će i isključiti žarulju kao i tradicionalna žarulja.

Koliko dugo traju Hue žarulje?

One su dizajnirane tako da imaju dug životni vijek od 15.000 sati što je puno duže od tradicionalnih žarulja. Philips kaže da bi Hue žarulje trebale trajati 15.000 sati ili 15 godina, ovisno o tome što dođe prvo.

Mogu li koristiti Philips Hue Bulbs na otvorenom?

Philips savjetuje da ih se koristi samo u zatvorenom prostoru, no mnogi su korisnici prijavili da ih koriste na trijemovima bez ikakvih problema. Važno je provjeriti je li žarulja zaštićena od elemenata kao što su kiša, snijeg ili izravna sunčeva svjetlost.

OSTALI TIPOVI PHILIPS HUE ŽARULJA

Ovo su različite žarulje i tipovi koji su dizajnirani za sustav Hue.

PHILIPS HUE LED TRAKE

U pitanju su fleksibilne trake za osvjetljenje koje će donijeti potpunu slobodu dizajna u vašu kućnu rasvjetu.

Možete ih postaviti uz police, ispod TV-a ili omotane oko vaših omiljenih slika. To će biti vaša osobna bežična rasvjeta i omogućit će vam da napravite i kontrolirate svjetlost pomoću tableta ili Smartphonea i donijet će vam beskrajne mogućnosti koje omogućuju kreativnost i prilagođavanje osvjetljenja te će biti u mogućnosti odgovarati potrebama vaše obitelji.

Mogu se motati i oblikovati prema vašoj želji i čak stvoriti potpuno nove svjetlosne efekte.

PHILIPS HUE LED TRAKE SA PROŠIRENJEM

Mogu se produžiti dodavanjem ovog proširenja uz potpunu konzistenciju boje od prvog do zadnjeg proširenja.

Uživat ćete u svjetlosnim efektima koji su sinkronizirani s vašom glazbom, pa čak i proširuju televizijski doživljaj na cijelu sobu, a ako želite, možete podići i svoje iskustvo igranja na sljedeću razinu.

Kroz pametni telefon možete stvoriti nekoliko boja, postaviti alarme, razine, povezati se sa svojim aplikacijama i zasjeniti svjetla. Možete se igrati svjetlom kako biste povećali ambijent i zabavu u svom domu.

Napominjemo - Ovo je produžetak koji se mora dodati u traku s bojama.

Prilikom dodavanja žarulja u svoj Hue sustav, ne samo da možete mijenjati žarulje u sklopovima i svjetiljkama, Philips također ima i niz svjetiljki i svjetala koje možete kupiti, a koji su dizajnirani za rad s Hue sustavom rasvjete. To su moderni i dobro dizajnirani proizvodi koji čine idealne svjetiljke za vašu dnevnu sobu i prostor oko kuće ili npr. za nove svjetiljke na noćnom krevetu.

HUE "GO" RASVJETA

Hue Go je idealna žarulja koja vam može pomoći da osvijetlite prostore na kreativne i potpuno nove načine. Ona se ističe kao vrlo svestrano svjetlo kod kuće. Kada ju priključite na utičnicu, može prikazivati ​više od 16 milijuna boja ili bijelo svjetlo.

Hue Go pretvara se u prijenosni središnji dio kad god ga odvojite od svoje mreže. Možete ga nositi kako biste stvorili atmosferu gdje god želite, ali i osigurati najbolje svjetlo za aktivnosti.

Punjiva baterija koja traje do tri sata pokreće ovu posebnu žarulju.

Možete upravljati žaruljom pomoću pametnog uređaja. Ona ima ugrađenu pametnu bateriju za upravljanje koja jamči maksimalnu uporabu. Koliko god žarulja nije vodootporna, nevjerojatno je dizajnirana da izdrži čak i najvišu vlagu.

Žarulja vam omogućuje kontrolu rasvjete bez napora, brzo i jednostavno čak i bez potrebe za pametnim uređajem. Postavke svjetala možete aktivirati izravno pritiskanjem pametne kontrole žarulje. Odaberite iz sedam različitih svjetlosnih efekata. Spojite žarulju na most i otkrijte beskrajne mogućnosti.

PHILIPS HUE PHOENIX LED SVJETILJKA

Ovo stropno svjetlo dolazi u toplim nijansama koje će zasigurno odgovarati vašim dnevnim trenucima. Možete ga povezati putem Hue mosta na Wi-Fi mrežu i uživati ​​u kontroli bez napora putem Smartphone uređaja.

Dobit ćete bolju svjetlost što god radite i možete podesiti pravi ambijent za svaki trenutak s različitim rasponom prirodnog bijelog LED svjetla.

PHILIPS HUE WELLNESS DIMMNO LED STOLNA LAMPA

Moderna ambijentalna svjetiljka koja ima raspon od toplo bijelog do hladno bijelog svjetla. Idealna za upotrebu u domu, stvarajući opuštajuću korisnu svjetlost koja vam omogućuje da vidite, bilo da proučavate ili čitate knjigu prije spavanja.

U kutiji dobivate Philips Hue Bijelu ambijentnu wellness stolnu svjetiljku s bojom Hue White Ambiance A19 koja odgovara 60W istovjetnoj žarulji i dvogodišnjim jamstvom.

PHILIPS HUE LED SMART STOLNA LAMPA

Ovo je vrlo moderna i lijepo dizajnirano rasvjetno tijelo koje doista izgleda zapanjujuće, ali ne samo da je to svjetiljka, već se može i prilagoditi okolini, zamagliti, promjeniti boju i dodati scene. Djeluje sjajno uz prekidač Hue Dimmer i Hue Senzor Pokreta.

PHILIPS HUE WELLNES STOLNA LAMPA

Ambijentalno svjetlo s toplim bijelim i hladnim bijelim svjetlom, izgleda dosta neobično, ali čini idealno svjetlo za čitanje ili noćno svjetlo uz krevet.

Kao noćno svjetlo daje opuštajuću toplu svjetlost koja će učiniti da se osjećate smireno i opušteno, što ga čini idealnim za korištenje prije odlaska u krevet.

PHILIPS HUE SMART FLUSH

Ova elegantno i tanko rasvjetno tijelo sa brušenim aluminijskim detaljima stvara ambijent s toplom bijelom do hladnom bijelom svjetlošću. Spajanjem na most to nije samo žarulja, već elegantna i precizna svjetlost koju možete postaviti na strop bilo koje sobe.

KAKO POSTAVITI VAŠU PHILIPS HUE RASVJETU

Nakon što ste kupili žarulju i Hue BRIDGE, vrijeme je za instalaciju.

Ključni koraci su:

Zamijenite stare žarulje sa Hue žaruljama i uključite svjetlo na prekidaču.

Uključite Hue Bridge na mrežni utikač i spojite se na svoj kućni ruter.

Preuzmite aplikaciju Hue i postavite postavke rasvjete prateći jednostavne korake.