Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Vanjska rasvjeta Ledvance

Vanjska rasvjeta Ledvance

01. 05. 2023.

Vanjska rasvjeta Ledvance renomiranog svjetskog proizvođača rasvjete. Njihova široka ponuda sastoji se od rasvjetnih tijela za profesionalnu i privatnu upotrebu. Od klasičnih izvora svjetlosti do LED rasvjetnih tijela i LED žarulja moderne tehnologije.

U svojoj ponudi imaju i naprednu rasvjetnu tehnologiju Smart Home i Smart Building kako bi se mogla prilagoditi svim vašim potrebama.

LEDVANCE je brend proizvoda koji predstavlja inovativna rasvjetna tijela, pametna rasvjetna rješenja i elektroničke komponente. LED i tradicionalne žarulje su utemeljene na renomiranom brendu rasvjetnih proizvoda Osram.

Ledvance ponuda:

  • LED trake, module i elektroničke dodatke
  • Smart home rasvjetne proizvode
  • Žarulje
  • Sisteme za upravljanje rasvjetom

Ledvance proizvodi za vanjske prostore:

  • HQL LED PRO žarulje
  • Vialox NAV super XT žarulje
  • Podni reflektori
  • Ulična rasvjeta
  • Floodlight Max reflektori

Vanjska rasvjeta Ledvance u ponudi Art Rasvjete!

HQL LED PRO vanjska rasvjeta - ''prilagođena rješenja za vanjsku rasvjetu budućnosti''

2015. godine su u potpunosti ukinute i zabranjene žive žarulje visokog pritiska na području Europske Unije. Ledvance je tada osmislio Osram HQL LED žarulje koje su zamjena klasičnim žaruljama visokog pritiska.

Osram HQL LED žarulje u sebi imaju ugrađenu modernu LED tehnologiju koju odlikuje visoka ekonomičnost.

Do sada su razvili tri generacije HQL LED PRO žarulja te ih na tržištu možemo pronaći i u toploj nijansi bijele boje. Za korištenje u arhitektonskim i povijesnim rasvjetnim tijelima razvili su posebnu verziju od 2000 lm koja ima LED diode na vrhu.

Glavne prednosti nove generacije Ledvance vanjskih rasvjetnih žarulja

Kompatibilnost - želite li zamijeniti stare, klasične žarulje ovim novim tipom žarulja to možete napraviti jednostavnom zamjenom jer u potpunosti odgovaraju postojećim grlima i rasvjetnim tijelima.

Jednostavnost u postavljanju - ovaj tip žarulja nema ''burning position'', jednostavno ih postavite neovisno o položaju bez brige da bi moglo doći do kvara.

Napon - HQL 50 - 250 W i NAV 70 / 210 W (za NAV je potrebno podesiti paljenje)

Ekonomičnost - kao i sve žarulje LED tehnologije omogućuju vam povrat uloženog u roku od 12 mjeseci

Održavanje - ova rasvjetna tijela su svojim dizajnom i tehnologijom primijenjena vanjskim prostorima stoga je održavanje ovih rasvjetnih tijela vrlo jednostavno i praktično.

Idealna primjena HQL LED PRO vanjske rasvjete

Ledvance vanjska rasvjeta prilagođena je velikim prostorima koji imaju potrebu za kvalitetnim i trajnim rješenjima. Parkirališta, manje ulice, prolazi i parkovi su idealna mjesta za korištenje ovog tipa rasvjetnih tijela.

Ovaj model žarulja za vanjsku primjenu emitira toplu bijelu svjetlost od 2700 K koja je idealna za zamjenu klasične vanjske rasvjete. Korištenjem Osram rasvjetnih modela u prostore ćete unijeti toplu, ugodnu svjetlost.

Treća generacija proizvoda - poboljšane specifikacije

Položaj - žarulje nove tehnologije možete postaviti vertikalno i horizontalno. Ne postoje ograničenja niti određeni položaj gorenja.

Svjetlosni tok - vanjske žarulje imaju svjetlosni tok u rasponu od 2 000 do 13 000 lm

Toplina - učinkovito upravljanje toplinom kod novih žarulja označava visoki raspon radnih temperatura (radna temperatura –20 do +60 °C; 6.000 lm, 13.000 lm: –20 do +50 °C)

Kompatibilnost - žarulje ovisno o tipu imaju baze E27 i E40 koje omogućuju jednostavno postavljanje u postojeća rasvjetna tijela.

Količina svjetlosti - pružaju maksimalnu svjetlost odmah po uključenju, nemaju potrebno vrijeme za zagrijavanje.

U trećoj generaciji proizvoda sve žarulje su dostupne u dvije boje svjetlosti, 4000 K i 7000 K. Novost u ponudi je dekorativna žarulja koja ima 2000 lm i LED diode na vrhu kako bi ispunila zahtjeve arhitektonske i povijesne rasvjete te im se u potpunosti prilagodila. Nova generacija ima učinkovitost od 133 lm/W što je značajna promjena i vodi do ušteda od čak 78% usporedimo li ih s klasičnim HQL žaruljama identičnog intenziteta svjetlosti.

Zaštita treće generacije žarulja nosi oznaku IP 65. IP 65 oznaka zaštite znači potpunu zaštitu od prašine i zaštitu od mlaza vode (padalina). CCG kompatibilnost olakšava spajanje na strujnu mrežu. Radni vijek nove generacije žarulja je 50 000 radnih sati.

Važnost kvalitetne vanjske rasvjete

Kvalitetna vanjska rasvjeta važna je na javnim i privatnim mjestima. Osim jednostavnijeg kretanja noću koje vanjska rasvjeta olakšava, onda nudi i osjećaj sigurnosti prilikom boravka u vanjskom prostoru. Noćna vanjska svjetlost pomoći će vam da se osjećate ugodno, jednostavnije ćete se orijentirati i obavljati određene zadatke uz kvalitetnu svjetlost.

Vanjska rasvjeta za kućanstva je idealan odabir za klijente koji žele visoku kvalitetu, energetsku učinkovitost i funkcionalni dizajn s kvalitetnom svjetlošću.

Ledvance vanjska rasvjeta je idealna za osvjetljavanje ulaza, pročelja, prilaza i dvorišta.

Ledvance ponuda za kućanstva:

  • LED zidna, stropna i stupna rasvjeta
  • LED zidna rasvjeta klasičnog dizajna
  • Vanjski podni reflektori
  • Vanjske svjetiljke s baterijskim izvorom energije
  • Funkcionalne LED svjetiljke za vanjsku i unutarnju upotrebu

Osim osjećaja sigurnosti i jednostavnijeg kretanja vanjska rasvjeta koristi se i u dekorativne svrhe, od osvjetljavanja pročelja do reklamnih ideja koje se izvode uz pomoć rasvjete.

Zašto je potrebno koristiti kvalitetnu vanjsku rasvjetu

Usmjeravanje u prostoru, osjećaj ugode i zaštite

Direktna svjetlost pomaže u orijentaciji

Osvjetljavanje mračnih i problematičnih mjesta koja mogu biti uzrok nesrećama

Jednostavno uočavanje vozila, pješaka, prepreka

Ekološka osviještenost uz korištenje kvalitetnih rasvjetnih tijela u izradi plana osvjetljenja

Odabir vanjske rasvjete

Obratite pažnju na odabir kvalitetne i trajne vanjske rasvjete. Vanjska rasvjeta je potreba koja često ostaje zanemarena. Neovisno radi li se o privatnom ili poslovnom vanjskom prostoru, osvijetlite ga kako bi se osjećali ugodno i sigurno. Osim ugode i sigurnosti osvijetljen vanjski prostor će vam olakšati kretanje te učiniti objekt, ali i prostor oko njega puno pristupačnijim i zanimljivijim.

Ovisno o vašim željama, odaberite tip svjetlosti koji će se savršeno uklopiti u vaš eksterijer. Birajte ugradne ili nadgradne rasvjetne elemente za postavljanje na objekte, posebno efektno će izgledati vanjska rasvjetna tijela koja se postavljaju u okoliš oko objekta. Odaberite vanjsku podnu rasvjetu kako bi posebno istaknuli prostor oko objekta i sami objekt.

Ako niste sigurni kako odabrati vanjsku rasvjetu LED reflektore, vanjske dekorativne lustere, stajaću, podnu i zidnu rasvjetu za dvorište kontaktirajte nas. Pogledajte našu ponudu u web shopu ili nas posjetite u jednom od prodajnih centara.

Naši iskusni prodavači će vam pomoći odabrati rasvjetno tijelo za vaš eksterijer koji će u potpunosti odgovarati svim vašim potrebama i imati stupanj zaštite koji će odgovarati vanjskim uvjetima.

U svega nekoliko jednostavnih koraka pronaći ćemo idealno rasvjetno tijelo za vanjske prostore koje će odgovarati svim vašim uvjetima i uvjetima vanjskog prostora.

Vodič za postavljanje LED traka uz pomoć aluminijskih profila

Philips Hue led žarulje - kako funkcioniraju i zašto ih se isplati imati pametnu rasvjeta?

Smart LED traka PHILIPS Hue Lightstrip Plus

Senzor pokreta Philips Hue