Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Uđite u svijet svjetiljki i najveći izbor rasvjete u Hrvatskoj

Uđite u svijet svjetiljki i najveći izbor rasvjete u Hrvatskoj

29. 12. 2023.

Dobrodošli u svijet svjetiljki, web trgovinu koja vam nudi najveći izbor rasvjete u Hrvatskoj i sa svoja četri dućana u Zagrebu.

Naša trgovina osigurava sigurnu i jednostavnu kupnju online, uz puno različitih kategorija i proizvoda. Uz nas, možete birati najbolje rasvjete i svjetiljke prilikom uređivanja svake sobe u vašem domu.

Tražite li lampe i rasvjetu u Hrvatskoj, najveći izbor pronaći ćete u Art-rasvjeti.

S više od 20.000 artikala na zalihi, nudimo vam najširu ponudu rasvjetnih tijela i elektro materijala na tržištu. Bilo da tražite stolnu lampu, podnu lampu ili stropnu svjetiljku, mi imamo ono što vam je potrebno.

Osim unutarnje rasvjete imamo širok izbor vanjske rasvjete, uključujući zidna svjetla, stupiće i reflektore.

Art Rasvjeta ponuda:

Naši prodajni centri i web shop vam nude najširu ponudu rasvjete u Hrvatskoj, predstavnici smo brojnih renomiranih svjetskih proizvođača i dizajnera rasvjetnih tijela.

Najpoznatija rasvjetna tijela u našoj ponudi: Linea Light, I-Led, Traddel, Massive, Eglo, Steinel, Lucide, Nordlux, Lirio, Philips, Foscarini, Artemide, Flos, Modular, Slv, Puk, Philips, Faro, Ideal Lux, Rabalux, One-Light, Philips Hue...

Elektromaterijal u našoj ponudi: Vimar, Ticino, Schneider, Tem, Legrand, Elektrokontakt...

Proizvođači žarulja: Philips, Osram, Ge...

Pravo osvjetljenje za vaš interijer

Prava rasvjeta za vaš prostor može učiniti veliku razliku u vašem interijeru. Nedovoljna količina svjetlosti u prostoru može dovesti do neugodne atmosfere koja je posebno veliki problem u poslovnim prostorima jer utječe i na vaše radnike i na klijente na temelju čega oni stječu dojam o vama.

U domu se posebna razlika osjeti u raspoloženju i vidljivosti. Količina svjetlosti izravno utječe na raspoloženje i zdravlje. Migrene, bolovi u očima, pospanost i bezvoljnost mogu biti uzrokovani nedovoljnom količinom svjetlosti.

Uređujete privatni ili poslovni prostor i niste sigurni kako izraditi shemu rasvjetnih tijela niti koliko rasvjetnih tijela trebate? Kontaktirajte naše iskusne prodavače i oni će vam rado pomoći izraditi tlocrt rasvjete i odabrati idealan tip rasvjetnog tijela za pojedinu prostoriju.

Ton svjetlosti

Svjetlost varira od hladne bijele do tople bijele boje. Ovisno o prostoriji, njenoj funkcionalnosti i vašim potrebama odaberite ton svjetlosti koji će vam najbolje odgovarati. Topliji tonovi se biraju za dnevne boravke i spavaće sobe. Hladniji tonovi bijele su predviđeni za poslovne prostore, pogone i urede.

Svjetiljke i lampe za optimalno osvjetljenje

Osvjetljenje u prostoriji može biti funkcionalno i ambijentalno. Funkcionalna svjetlost je svjetlost koja nam omogućuje pravilno funkcioniranje i odrađivanje dnevnih zadataka.

Ambijentalna svjetlost nam stvara ugođaj u trenutcima opuštanja, zabave...

Funkcionalna svjetlost

Svjetiljke su važne za optimalno osvjetljenje u prostoriji. Daju svjetlo koje je potrebno za zadatke poput čitanja i pisanja. Prilikom odabira funkcionalne svjetlosti potrebno je obratiti pažnju na snagu i boju svjetlosti koju biramo.

Radni stolovi, uredi i prostori za učenje bi trebali koristiti hladnije tonove bijele koje potiču koncentraciju, efikasnost i smanjuju umor. Funkcionalna svjetlost u dnevnom boravku, kuhinji, blagovaoni i drugim prostorijama u domu može biti topla dnevna svjetlost koja će vam podići raspoloženje i energiju te učiniti prostor ugodnim.

Ambijentalna svjetlost

Svjetiljke također stvaraju atmosferu u sobi i mogu stvoriti primamljivu atmosferu. Ambijentalna rasvjeta može se postići korištenjem dekorativnih lampi, različitih podnih i stolnih svjetiljki koje pružaju toplije i manje intenzivno svjetlo.

Korištenjem dimmera, možete koristiti centralno svjetlo u prostoriji i smanjivati te pojačavati svjetlinu ovisno o vašim potrebama kroz dan. Na taj način povećat ćete funkcionalnost jednog rasvjetnog tijela u svega nekoliko jednostavnih koraka.

Odabir svjetiljke

Dostupno je mnogo različitih vrsta svjetiljki, stoga je važno odabrati pravu svjetiljku za prostor. Stolne lampe dobra su opcija za radnu rasvjetu, dok se podne lampe mogu koristiti za stvaranje opuštajuće atmosfere. Zidne lampe će vam olakšati i poboljšati korištenje prostora te smanjiti broj mračnih kuteva.

Dekorativne lampe iskoristite za tamne prostore i stvaranje estetskog učinka i posebnog ugođaja. Ugradbene lampe zahtijevaju malo više posla no učinak koji stvaraju na prostor je impresivan. Tražite li nešto jednostavno, čistih linija što će se uklopiti u svaki prostor i pružiti idealnu količinu svjetlosti odaberite reflektore. Oni dolaze u nebrojenim izvedbama i pronaći ćete idealan oblik za svaki prostor.

Koje svjetiljke odgovaraju mom načinu života?

Postoji mnogo različitih vrsta svjetiljki na tržištu, a može biti teško odabrati pravu za svoj životni stil. Kako bi pronašli idealnu svjetiljku morate odrediti svoje potrebe.

Prostorija – trebate li svjetlo za kupaonicu, luster za blagovaonicu ili rasvjetu za kuhinju? Odabir rasvjete ne ovisi samo o vrsti i dizajnu svjetiljke. Različite prostorije imaju i različite uvjete. Kupaonice su prostori u kojima je povećana koncentracija vlage, ovisno o mjestu rasvjeta može biti pod direktnim dotokom vode.

Stupanj zaštite rasvjetnog tijela pomoći će vam odabrati rasvjetno tijelo koje će pravilno i sigurno funkcionirati u prostorijama s posebnim uvjetima kao što su povećana toplina ili vlaga.

Funkcija – tražite li luster koji će biti centralno tijelo u prostoru ili dekorativnu stolnu lampu za terasu? Rasvjetna tijela razlikujemo po funkcionalnosti od centralnog rasvjetnog tijela, do sekundarnih rasvjetnih tijela i dekorativne rasvjete. Trebate li snažnu radnu lampu za rad ili tražite stajaću lampu koja će pružiti blagu svjetlost u kasnim noćnim satima u spavaćoj sobi?

Mogućnosti – pokretljivi zglobovi, pomična lampa, dimmer, promjene boje, način upravljanja... Postoje brojne mogućnosti koje vam rasvjetna tijela nude. Moderna rasvjetna tijela možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama. Odaberete li pametnu rasvjetu uz svega nekoliko klikova ćete ju moći prilagoditi svim vašim potrebama.

Napajanje – klasična rasvjeta pokreće se izravnom vezom s električnom mrežom. Lampe mogu biti punjive uz pomoć USB priključka, baterijske i solarne. Unutarnje lampe su klasične električne i punjive. Dekorativne lampe su najčešće baterijske i solarne kako bi bile jednostavne za korištenje i pohranu te sigurne za korištenje u svim vremenskim uvjetima.

Koje su prednosti kupnje rasvjete online?

Kupnja rasvjete online nudi brojne prednosti. Prvo i najvažnije, možete iz udobnosti svog doma kupiti sve što vam je potrebno, bez odlaska u trgovinu. Osim toga, web trgovine u većini slučajeva imaju više proizvoda na raspolaganju nego što se može pronaći u običnim trgovinama, a imaju i dosta ponuda koje možete koristiti, čime ćete uštedjeti mnogo novca na kupnji.

Koje kategorije proizvoda su dostupne na art-rasvjeta.hr?

Na Art-rasvjeta pronaći ćete širok izbor svjetiljki i rasvjete, s mogućnostima za lampe, žarulje, reflektore, stropne i zidne svjetiljke, kao i različite vrste vanjske i ugradbene rasvjete. Svi nalazite sve ono što vam treba bez ikakvih problema, što vam čini kupnju jednostavnom i učinkovitom.

Kako pronaći najbolju rasvjetu za svoj dom?

Prilikom odabira rasvjete i svjetiljki, važno je uzeti u obzir vrstu prostora u kojem će se nalaziti. Ako tražite rasvjetu za spavaću sobu, izbor bi se trebao fokusirati na svjetiljke koje pružaju ugodno osvjetljenje i stvaraju opuštajuću atmosferu. Za dnevnu sobu ili kuhinju, svjetiljke koje pružaju jaču svjetlost su neophodne.

Koje su prednosti korištenja LED rasvjete?

LED rasvjeta ima niz prednosti u odnosu na tradicionalne žarulje. Prije svega, LED žarulje su energetski učinkovitije, troše manje energije i znatno dulje traju. Osim toga, LED žarulje rade na nižoj temperaturi pa su sigurnije za korištenje i ne emitiraju toliko topline.

Kako odabrati najbolju vanjsku rasvjetu za svoje dvorište?

Kod odabira vanjske rasvjete, važno je uzeti u obzir namjenu kako bi se postigao odgovarajući stupanj osvjetljenja. Reflektori su savršeni za osvjetljavanje šireg prostora, poput dvorišta ili staze, dok su zidne svjetiljke bolje za naglašavanje određenih značajki, poput vrata, biljaka ili prostora.

Što su solarna svjetla i gdje ih mogu koristiti?

Solarna svjetla koriste energiju sunca kako bi se napunila tijekom dana i zatim se pale tijekom noći. To ih čini savršenim za korištenje u područjima gdje ne postoji pristup mreži ili gdje bi položaj solarnog svjetla bio nasumičan. Solarna svjetla mogu se koristiti za osvjetljenje vrta, staza, terasa ili pergola.

Kakva je ponuda zidnih svjetiljki za vanjsku rasvjetu?

Na Art-rasvjeta pronaći ćete širok izbor zidnih svjetiljki za vanjsku rasvjetu. Postoje različite veličine, stilovi i boje kako bi se odabrala ona koja odgovara vašem prostoru i osobnom ukusu. Na našoj web trgovini možete pronaći različite vrste kako biste imali različite opcije za odabir najbolje zidne svjetiljke za vaš dom.

Kako i kada će biti isporučena narudžba?

Svi naši proizvodi dostupni su ovisno o zalihi da li ih imamo odmah za dostavu ili se treba pričekati. Nakon što se prikaže potvrda o narudžbi, proizvodi će biti dostavljeni na vašu adresu. Također imamo brzu dostavu unutar 24-48 sati, koju možete odabrati nakon postavljanja narudžbe.

Koje su mogućnosti plaćanja na web shop-u Art-rasvjete?

Naša web trgovina prihvaća različite mogućnosti plaćanja, uključujući plaćanje karticama, internetskim bankarstvom. Ovisno o tome koja zemlja ste naručili, postoje različite opcije dostave i plaćanja dostupne kod kupnje.

Jesu li dostupne posebne pogodnosti za kupce?

Naša web trgovina često nudi posebne pogodnosti za kupce, kao što su popusti, besplatna dostava i slično. Molimo obratite pozornost na našu web stranicu kako biste bili sigurni da sve ispravno funkcionira i kako bi ste dobili odgovor na vaša pitanja koja imate.

Niste sigurni kako odabrati idealnu lampu?

Ako ste netko tko voli čitati u krevetu, onda je noćna lampa dobar izbor. Ako imate kućni ured, onda bi stolna lampa mogla biti bolja opcija. Stolne i noćne lampe također su dobar izbor za dnevne i spavaće sobe.

Dekorativne podne lampe mogu se bez problema uklopiti u hodnike, ulaze, prazne kuteve u kupaonicama. Zidne lampe štede prostor dok ugradbene izgledaju efektno u svakoj prostoriji. Odvažite se i isprobajte nešto novo u uređenju.

Posjetite nas u jednom od naših prodajnih centara ili pogledajte naš web shop. U našoj ponudi je preko 20 000 različitih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača rasvjete. Stalnim praćenjem trendova na tržištu rasvjete i svijeta interijera donosimo vam najpopularnije svjetiljke i najkvalitetnije elektro materijale kako bi vaš dom bio siguran i uređen.

Trebate pomoć prilikom odabira? Na našoj web stranici imate brojne savjete, upute i korisne ideje koje će vam pomoći pronaći najbolju svjetiljku, idealan ventilator ili vam pomoći naučiti kako se postavljaju LED lampice. Za pomoć nas možete kontaktirati mailom ili nas posjetiti u jednom od prodajnih centara.

Nudimo vam pomoć u odabiru, izradi sheme rasvjete te dostavi i montaži rasvjetnih tijela iz naše ponude. Provjerite već danas zašto smo broj jedan na tržištu svijeta svjetiljki. Sigurni smo da ćete pronaći rasvjetu koja će vas oduševiti i da će svaki kutak vašeg doma biti osvijetljen!

Q: Koje vrste svjetiljki mogu pronaći na Art-rasvjeta.hr?

A: Na Art-rasvjeta.hr možete pronaći različite vrste svjetiljki kao što su lusteri, stropne svjetiljke, zidne svjetiljke, stolne lampe, podne lampe, zidne svjetiljke i ugradbene svjetiljke.

Q: Koje brendove svjetiljki možete naći na Art-rasvjeta.hr?

A: Na Art-rasvjeta.hr možete pronaći brendove kao što su Eglo, Rabalux, Globo i druge poznate brendove svjetiljki.

Q: Koje boje svjetlosti podržavaju LED svjetiljke?

A: LED svjetiljke podržavaju različite temperature boje svjetlosti od 2700K do 6500K, omogućujući vam prilagodbu osvjetljenja prema vašim preferencijama.

Q: Koje su prednosti pametne rasvjete?

A: Pametna rasvjeta omogućuje vam kontrolu nad osvjetljenjem putem daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije, omogućujući vam podešavanje intenziteta svjetlosti i boje svjetla prema vašim potrebama.

Q: Kako se vrši plaćanje kupljenih svjetiljki?

A: Na web shopu možete izvršiti plaćanje bankovnim prijenosom, online karticom ili uskoro pouzećem, uz besplatnu dostavu.

Q: Koje su najtraženije svjetiljke brenda Eglo na ART-rasvjeta.hr?

A: Na art-rasvjeta.hr među najtraženijim svjetiljkama brenda Eglo su modeli Eglo 95437, Eglo 86815, Eglo 98492, Eglo 92991, Eglo 96071, Eglo 97793, Eglo 49084 i Eglo 49095.

Q: Koje su najtraženije svjetiljke brenda Rabalux na Art-rasvjeta.hr?

A: Na Art-rasvjeta.hr među najtraženijim svjetiljkama brenda Rabalux su modeli Rabalux 8086, Rabalux 2623, Rabalux 97793, Rabalux 2216 i Rabalux 2917.

Q: Kako se može kontaktirati Art-rasvjeta.hr svjetiljki ?

A: Možete ih kontaktirati putem njihove web stranice art-rasvjeta.hr ili putem kontakt broja naznačenog na našoj stranici.