Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Rasvjeta za kuhinju

Kuhinjska rasvjeta jedan je od najzahtjevnijih zadataka prilikom uređenja doma. Puno različitih kuteva, različite visine namještaja i raspored ormarića i polica dovode do puno mračnih točaka koje ostaju neiskoristive u novim kuhinjama. Kako bi savršeno osvijetlili cijelu kuhinju pratite nekoliko jednostavnih savjeta za odabir i postavljanje kuhinjske rasvjete. U uređenju kuhinje i postavljanju rasvjete u kuhinju ključno je koristiti nekoliko različitih tipova rasvjete kako bi pravilno osvijetlili svaki kut u kuhinji. Mračni kutevi u prostoru najčešće ostanu neiskorišteni stoga je vrlo važno osvijetliti ih i uživati u prostoru. Kuhinjska rasvjeta se odnosi na rasvjetu u kuhinji, a koja se koristi za osvjetljavanje prostora i olakšavanje pripreme hrane. To može uključivati ​​različite vrste svjetiljki, kao što su stropne svjetiljke, zidne svjetiljke i podne svjetiljke, te LED trake koje se postavljaju ispod gornjih ormarića ili na druga mjesta u kuhinji. Kuhinjska rasvjeta trebala bi omogućiti kvalitetnu vidljivost i smanjiti sjene koje mogu ometati radni prostor. Također je važno uzeti u obzir boju zidova i ormarića kada birate kuhinjsku rasvjetu kako bi se postigao pravilan izgled kuhinjskog prostora.

Kuhinjska rasvjeta poznatih svjetskih proizvođača po najboljim cijenama!

Centralno svjetlo u kuhinji može biti glavno svjetlo u središtu prostorije. Ako imate kuhinjski otok ili šank u kuhinji manjih dimenzija tada je rasvjeta iznad šanka centralno svjetlo. Glavno pravilo prilikom odabira rasvjetnih tijela iznad kuhinjskog otoka je veličina. Širina rasvjete iznad otoka, odnosno šanka mora pokriti trećinu dužine radne površine. Na taj način ćete osigurati dovoljnu količinu svjetlosti. Odaberite rasvjetna tijela koja će dizajnom odgovarati kuhinjskim elementima i radnim plohama. Kako bi dodatno istaknuli prostor odaberite luster za kuhinju koji će biti spušten. Idealna visina je iznad vas kako bi se mogli neometano kretati.
Izbor filtera

671

Tehničke specifikacije
Ukupno proizvoda: 671
Poredak:

Niste pronašli ono što tražite?

Rado ćemo vam pomoći pronaći najbolje rješenje za vas.

Pošaljite upit sa kratkim opisom problema i priloženim fotografijama i nacrtom putem kontakt obrasca i brzo ćemo vam se javiti te dogovoriti termin.

Zatraži konzultacije i profesionalnu pomoć