Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Inspiracija za ljetne terase

Inspiracija za ljetne terase

02. 06. 2024.

Toplo je i sunčano, savršeno vrijeme za preseljenje u prostore s čim manje zidova. No, to ne znači da stil mora ostati unutar četiri zida! Ljetne terase mogu biti oaze za opuštanje, sunčanje i druženje, a ključ je u pravoj dekoraciji. pa selimo u prostore s čim manje zidova... 🌅

...ali ne i manje stila! Inspirirajte se našim moodboardom, kolažom dekoracije za terase koje su oaze za opuštanje, sunčanje i druženje. A onda se inspirirajte i našim katalogom - izborom svjetiljki savršenih za vruće ljetne večeri. Naš favorit? Ideal Lux Canapa, izrađena od užeta! 😌

Moodboard za Terase

Naš moodboard, kolaž inspirativnih ideja za uređenje terasa, sadrži sve što vam treba da stvorite idealan vanjski prostor. Kombinirajte prirodne materijale poput drva i ratana s mekim tekstilom u neutralnim bojama. Dodajte jastuke, prostirke i ležaljke koje pozivaju na opuštanje.

Savršene Svjetiljke za Ljetne Večeri

Nakon što ste uredili prostor za dnevne aktivnosti, važno je razmišljati i o večernjoj atmosferi. Prava rasvjeta može transformirati vašu terasu u čarobno mjesto za ljetne večeri. Naš katalog nudi izbor svjetiljki koje su idealne za vruće ljetne noći.

Naš Favorit: Ideal Lux Canapa

Posebno izdvajamo svjetiljku Ideal Lux Canapa, izrađenu od užeta, koja donosi dozu rustikalnog šarma u vaš vanjski prostor. Njezina jedinstvena tekstura i dizajn savršeno se uklapaju u ljetnu atmosferu, stvarajući ugodan ambijent za druženje s prijateljima ili romantične večeri pod zvijezdama.

Uređenje Ljetne Terase

  1. Namještaj: Izaberite udoban i praktičan namještaj. Ljetne terase obožavaju modularne sofe, viseće stolice i drvene klupe.
  2. Biljke: Zeleni kutak na terasi uvijek je dobra ideja. Biljke u loncima, viseće košare i penjačice dodaju život i boju.
  3. Tekstili: Jastuci, prostirke i prekrivači u ljetnim bojama donose toplinu i udobnost.
  4. Dekoracije: Svijeće, fenjeri i dekorativni predmeti unose osobnost. Kamenčići, školjke i morski motivi idealni su za ljetni ugođaj.
  5. Rasvjeta: LED svjetiljke, solarne lampe i viseće lanterne stvaraju savršenu večernju atmosferu. Philips HUE sustav omogućava kontrolu intenziteta i boje svjetla, prilagođavajući se svakom trenutku.

Uređenje ljetne terase ne mora biti komplicirano. Ključ je u kombinaciji funkcionalnosti i stila. Inspirirajte se našim idejama i stvorite savršeno mjesto za uživanje tijekom dugih ljetnih dana i noći. Posjetite naš web-shop i odaberite savršene svjetiljke i dekoracije koje će vašu terasu pretvoriti u pravu ljetnu oazu.