Stropni ventilatori ili klima uređaji?

 
 
 
 
 
 
 

Stropni ventilatori ili klima uređaji?

Koliko struje koristi ventilator u usporedbi s klima uređajem?

Odabir stropnih ventilatora, za razliku od klimatizacije, znači korištenje samo malog dijela električne energije koja se potroši u kućanstvu.

Ventilatori štedi vlasnicima kuća pozamašan iznos novca koji bi inače bio utrošen na napajanje njihovog hlađenja, no osim uštede pruža više ekološki prijateljski i održiv način za poboljšanje temperature u kućanstvu.

S porastom svijesti o okolišu na globalnoj razini. Ako je okruženje još uvijek previše toplo, možete koristiti kombinaciju stropnih ventilatora i klima uređaja, koji će vam i dalje omogućiti manje energije i osigurati da se osjećate ugodno.

Stropni ventilatori u uređenju interijera

Dok je tipična bijela klimatizacijska kutija standard i ne postoje privlačnija dizajnerska rješenja, zasigurno nije tako vizualno privlačna kao primjerice ručno izrađeni kolonijalni ventilator.

Ako želite stvoriti dizajnerski prostor koji će za vas biti ugodan i upečatljiv isplati se koristiti dizajnerski stropni ventilator umjesto ili u kombinaciji s vašim zrakom za luksuzniji interijer.

Održavanje stropnih ventilatora je jednostavno

Ako odvojite vrijeme za odabir visokokvalitetnog stropnog ventilatora od strane iskusnih profesionalaca, on će vam pružiti godine hlađenja, uz malo održavanja.

U Casa Fans tvrtci ručno testiraju svaki stropni ventilator kako bi vam osigurali samo iznimnu kvalitetu, uzimajući u obzir težinu svake komponente, kao i testiranje motorizirane opreme, kako bi osigurali dugotrajan konačni proizvod.

Održavanje - S klima uređajem, morate čistiti filtar svakih 30 dana. Nasuprot tome, stropni ventilatori, ako su pravilno postavljeni, treba ih samo čistiti svakih 4 mjeseca do godinu dana.

Troškovi kao i potrošnja stropnog ventilatora u usporedbi sa klima uređajem su zaista drastični. Stropni ventilatori osim svoje ekonomične potrošnje zahtjevaju i zaista ekonomično održavanje i brigu.

Osim troškova i dizajna, dolazi na red i ekološki aspekt koji je na strani stropnih ventilatora ali i zdravstveni čimbenici.

Klima uređaji vrlo su agresivni prema osobama koje su sklone glavoboljama i problemima sa sinusima dok će provjetrena prostorija sa laganim cirkuliranjem zraka omogućiti kvalitetan zrak bez negativnih nuspojava za vaše zdravlje.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!