Što sve može Philips Hue pametno osvjetljenje

 
 
 
 
 
 
 

Što sve može Philips Hue pametno osvjetljenje

Možda ste već čuli za Philips Hue pametno osvjetljenje, ali čak i ako jeste, vjerojatno ne znate zašto ga se naziva pametnim. Što sve može jedna takva svjetiljka, a da to isto nije moguće napraviti s običnom? Evo samo nekoliko primjera koji će vas sigurno oduševiti!

Daljinsko upravljanje

Jedan od razloga zašto Philips Hue osvjetljenje nazivamo pametnim jest činjenica da mu nisu potrebni nikakvi kabeli da bi funkcioniralo. Sva su rasvjetna tijela iz ove linije bežična, ali to nije sve – njima možete upravljati i na daljinu. Zamislite da sjedite u dnevnom boravku i možete pritiskom na jedan gumb upaliti svjetlo u spavaćoj sobi. To je jedna od funkcija Philips Hue pametnog osvjetljenja!

Svjetlosna upozorenja

Jedna od prednosti Philips Hue osvjetljenja činjenica je da dopušta mijenjanje boje svjetlosti koja se emitira. Uz ovo dolazi još jedna, poprilično neočekivana prednost, a to je da se rasvjetna tijela ove vrste mogu koristiti i kao svjetlosna upozorenja. Na primjer, možete namjestiti da vam svjetlo u dnevnom boravku pocrveni kad se otvore vrata garaže. Zamislite koliko biste se sigurnije mogli osjećati u vlastitom domu da imate ovakvo nešto na raspolaganju!

Osvjetljenje prilagođeno noćnim uvjetima

Ne volite se ustajati tijekom noći? Nikomu to nije drago, a osvjetljenje je veliki dio razloga. Na raspolaganju uglavnom imate samo dvije opcije – tapkati po mraku ili si šokirati oči paljenjem prejarkog dnevnog svjetla. Zato je Philips osmislio osvjetljenje kojem se intenzitet može toliko smanjiti da postaje vrlo koristan, ali i potpuno nenapadan noćni izvor svjetlosti!

Suptilno osvjetljenje zatvorenih ili teško prohodnih prostora

Među brojnim Philips Hue proizvodima naći ćete i plastične trake s malim LED svjetiljkama. Ovakva su rasvjetna tijela idealna za postavljanje po rubovima velikih ormara, po tavanima te sličnim zatvorenim ili teško prohodnim prostorima. Time da ih osvijetlite, olakšavate si i korištenje prostora koji je dotad bio teško iskoristiv. Ovakve trake, međutim, možete koristiti i kao originalan način uređivanja svog doma!

Osvježavanje prostorija

Jedan od zidova u vašem stanu ili kući potpuno je neiskorišten i već vas bode u oči? Iskoristite Philips Hue rasvjetna tijela da na njega bacite prigušeno svjetlo u nijansi po vašem izboru!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!