Što nam nudi trgovina elektromaterijala?

 
 
 
 
 
 
 

Što nam nudi trgovina elektromaterijala?

U današnje vrijeme sasvim je nezamisliv život bez električne energije i svih blagodati koje nam ona pruža. Čini se kao da više i ne znamo funkcionirati bez raznovrsnih električnih, elektroničkih, rasvjetnih i ostalih uređaja koji rade na bazi električne energije. No, za rad svih tih uređaja kao i za naš lagodan život neophodan je elektromaterijal bez kojega postavljanje kompletnog električnog sustava apsolutno nije moguće.

Ako gradite novi objekt ili renovirate postojeću kuću, stan ili poslovni prostor, svakako će vam između ostalog biti potreban i elektromaterijal pa će trgovina elektromaterijala biti odredište koje ćete nedvojbeno morati posjetiti. Kvalitetan elektromaterijal je osnova za potpunu funkcionalnost svakog prostora, bilo da se radi o kuhinji, kupaonici, hodniku, dječjoj, dnevnoj ili spavaćoj sobi ili pak o uredu, radionici ili skladištu. 

Većina trgovina elektromaterijala nudi sve ono što vam je potrebno za postavljanje kompletnog električnog sustava. Tako će vam za početak biti potrebne instalacijske cijevi, vodovi, osigurači, sklopke – materijal koji je praktički "nevidljiv" ali koji će vam biti apsolutno neophodan u cijelom vašem elektro pothvatu. Nadalje tu je i materijal koji svakodnevno redovito koristimo,  poput primjerice produžnih kabela, žarulja, utičnica i prekidača i dr.

Svaka bolje opremljena trgovina elektromaterijala u svom asortimanu nudi kompletan elektromaterijal. No, većina njih, osim osnovnog materijala za postavljanje električnog sustava u ponudi ima i rasvjetna tijela poput lustera, visilica ili zidnih svjetiljki, bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti svakodnevicu. Iako im je primarna uloga osvjetljavanje prostora, danas se rasvjetna tijela sve više koriste i u dekorativne svrhe pa je i o tome potrebno voditi računa kod postavljanja električnog sustava. Drugim riječima, prije nego krenete u nabavu elektromaterijala, trebali bi imati dobar plan i jasnu viziju o tome kako i na koje sve načine namjeravate koristiti električnu energiju u  svom domu ili poslovnom prostoru.

Raznovrstan i bogat izbor sveg potrebnog elektromaterijala potrebnog za postavljanje kompletnog električnog sustava dostupan je u našoj web trgovini Art-rasvjeta kao i u našim trgovinama u Zagrebu i to na sljedećim adresama: Ozaljska 73 (poslovnica 1), Tratinska 37 (poslovnica 2), Savska 94 (poslovnica 3) i Maksimirska 79 (poslovnica 4).

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!