Prednosti kupnje lampe od himalajske soli

 
 
 
 
 
 
 

Prednosti kupnje lampe od himalajske soli

Lampe od himalajske soli najnoviji su trend, ali znate li koje prednosti zbilja pružaju ove lampe. Evo samo nekoliko razloga zašto biste trebali uvesti ovaj tip rasvjete u vaš dom:

1. Čist zrak

Vjerojatno najpoznatija korist lampe od himalajske soli je njena nevjerojatna snage uklanjanja prašine, peludi, dima cigareta i ostalih onečišćenja iz zraka.

Himalajske solne svjetiljke pročišćuju zrak kroz moć higroskopije, što znači da privlače molekule vode iz okruženja, a zatim apsorbiraju te molekule - kao i sve strane čestice koje mogu nositi - u kristalnu sol. Budući da se lampa od himalajske soli zagrijava od topline koju proizvodi žarulja, voda se isparava natrag u zrak, a čestice prašine, peludi, dima, itd., ostaju zaključane u soli.

2. Smanjenje simptoma alergija i astme

Budući da lampe od himalajske soli uklanjaju mikroskopske čestice prašine, kućnih ljubimaca, plijesni i slično iz zraka, postavljanje ovakve svjetiljke u prostorije u kojima provodite najviše vremena može ozbiljno smanjiti simptome alergija. Čak i osobe koje pate od astme mogu primijetiti veliku razliku nakon tjedan ili dva.

3. Olakšanje kašlja

Kada se himalajska solna svjetiljka zagrije i započne higroskopno cikliranje čestica koje se prenose zrakom, ona također mijenja naboj molekula koje se oslobađaju. Većina domova ispunjena je pozitivno nabijenim ionima koji nisu osobito dobri za zdravlje osobe. Pozitivni ioni su stvoreni u brojnim stvarima, ali primarni izvor za većinu nas je iz naše elektronike. Osim uklanjanja onečišćenja iz zraka, himalajske solne svjetiljke također pomažu vašem tijelu da učinkovitije filtrira zrak

4. Povećanje razina energije

Aktivnosti koje nas izlažu povećanim koncentracijama negativnih iona nam podižu energiju, a takve ione generiraju lampe od himalajske soli. Ako se stalno osjećate umorni i ne znate zašto, pokušajte držati lampu od himalajske soli sobi ili sobama u kojima provodite najviše vremena. Nakon otprilike tjedan dana trebali biste primijetiti razliku.

5. Neutraliziranje elektromagnetskih zračenja

Danas, većina nas živi u metaforičkom oceanu elektromagnetskog (EM) zračenja koja teče iz naše elektronike (tj. televizija, računalo, mobitel, tablet, uređaji, itd.). Iako su nevidljivi, dugoročni učinci izloženosti EM mogu biti vrlo ozbiljni. Stalna izloženost EM zračenju povećava razinu stresa, uzrokuje kronični umor i, između ostalog, smanjuje imunološki odgovor tijela. Dok emitiraju negativne ione u zrak, himalajske solne svjetiljke rade na neutralizaciji elektromagnetskog zračenja. Držite ovakvu lampu pokraj računala, televizije i ostalih električnih uređaja koje često koristite kako biste smanjili potencijalnu opasnost za vas i vašu obitelj.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!