Philips Hue žarulje - kako funkcioniraju i zašto ih se isplati imati?

 
 
 
 
 
 
 

Philips Hue žarulje - kako funkcioniraju i zašto ih se isplati imati?

Automatizacija u domu se u zadnje vrijeme razvija sve brže i brže. Gotovo svaki mjesec se na tržištu se pojavljuju proizvodi koji dopuštaju upravljanje sustavima električnih uređaja kućanstva. Što se tiče rasvjetnih sustava, Philips je definitivno u vodstvu sa svojim zanimljivim bežičnim LED žaruljama - Philips Hue.

Estetski, Philips Hue izgledaju poput normalnih LED žarulja. Njihov svjetlosni izlaz jednak je običnim žaruljama od 50W, ali, zahvaljujući LED tehnologiji, Hue su mnogo jeftinije kada se gleda energetska potrošnja. Ove žarulje mogu smanjiti potrošnju električne energije čak do 80%! Nevjerojatna prednost ovih žarulja je to da mogu emitirati različite svjetlosne boje i temperature boje. Također je važno napomenuti da su ove žarulje kompatibilne s običnim držačima te se lako mogu umetnuti na isti način kao i obične žarulje.

Osim  uobičajenih komponenti LED žarulja, Hue žarulje također imaju mali unutarnji uređaj za komunikaciju s mrežom, što omogućuje primanje naredbi putem Wi-Fi mreže! To znači da ovim žaruljama možete upravljati svojim pametnim telefonom!

Jednostavna instalacija

Instalacija ovih žarulja je iznimno jednostavna. Nakon spajanja jedne ili više Philips Hue žarulje u bilo koji utor u kući, samo instalirate aplikaciju Philips na vaš smartphone kako biste se povezali s LED žaruljama. Aplikacija je kompatibilna s bilo kojim uređajem sa sustavom Android ili iOS – čak možete slati naredbe s bežičnog daljinskog upravljača!

Kako funkcionira veza s aplikacijom?

Kao i kod većine elektroničkih uređaja kojima upravlja aplikacija, softver mora komunicirati s hardverom. To se može jednostavno riješiti pokretanjem procesa prepoznavanja i sinkronizacije između dva sustava. Nakon instalacije aplikacije, samo pritisnite poseban gumb s tom funkcijom.

Prednosti pametne rasvjete

Odmah nakon povezivanja aplikacijom možete početi slati naredbe LED žaruljama. Biti u mogućnosti upravljati kućnim žaruljama na daljinu je korisno, na primjer, kada ih želite programirati da se uključe u određeno doba dana. Pametnom rasvjetom se također mogu spriječiti ozljede, ali i poboljšati zdravlje! Žarulje se mogu programirati da se postepeno pale ujutro, ili postepeno gase navečer, što pomaže u održavanju zdravog ritma tijela, a mogućnost odabira boje i intenziteta svjetla uklonit će naprezanje očiju i poboljšati vaše raspoloženje.

Zahvaljujući Philips Hue tehnologiji, također možete i, na primjer, stvoriti igru ​​raznobojnih svjetala koja slijede ritam pjesme!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!