Neka vaš dom bude originalan

 
 
 
 
 
 
 

Neka vaš dom bude originalan

Kul i otkačena rasvjeta

Katalog: Philips

Mnogi od nas se prilikom uređenja domova i odabira rasvjete odlučuju za klasična rasvjeta tijela, jer prvenstveno želimo da naši domovi budu pametno i funkcionalno osvijetljeni. Novi oblici i moderan dizajn rasvjetnih tijela često su atraktivna rješenja za dodatno rasvjetno tijelo u domu ili radnom prostoru, no važno je napomenuti da se zahvaljujući novim tehnologijama i vrstama žarulja oni postaju glavna vrsta osvjetljenja u domovima.

Katalog: Philips

Moderna rasvjeta upravo ima čar transformirati atmosferu u prostoru kojem boravite,  mijenjajući vaše raspoloženje. Ako još niste uzeli u obzir u modernu rasvjetu u vašem domu, a svakako biste to trebali učiniti. Zanimljivi oblici, moderni materijali i teksture, neuobičajene boje, nove tehnologije, različite vrste žarulja – samo su neke od prednosti koje ovakva rasvjetna tijela nude.

Katalog: PhilipsKatalog: Philips

Poznati proizvođač tehnike Philips koji se već etablirao na tržištu pokrenuo je i Philips Consumer Lighting koje je postala jedna od vodećih tvrtki koja se bavi proizvodnjom dekorativnih rasvjetnih tijela i žarulja.  Cijela filozofija Philipsa bazira se na osvjetljavanju prostora na raznovrsne načine kako bi se rasvjeta prema potrebi mogla mijenjati uz poseban naglasak na štednji energije i zaštite okoliša. Uz navedeno, Philips nudi i bogat izbor dekorativnih rasvjetnih tijela uz koje svatko može izraziti svoj stil i osobnost, a prilagodljiva rješenja upravo su model prema kojem svaki čovjek može izraziti svoju kreativnost.

Katalog: Philips

Philips je na tržištu ponudio moderna rasvjetna rješenja koja rješavaju sve potrebe za svjetlom, a ujedno omogućavaju fleksibilnost i nude životnim prostorima estetsku komponentu. Moderna i posebna rasvjetna tijela pravo su osvježenje svakog prostora, a različitost njihova osvjetljavanja čini vaš životni prostor svaki puta drugačijim.

Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom .

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!