Možete iskoristiti toplinu Philips bijelih žarulja za bolji san

 
 
 
 
 
 
 

Možete iskoristiti toplinu Philips bijelih žarulja za bolji san

Možete iskoristiti toplinu Philips bijelih žarulja za bolji san

Tipkanje po vašem pametnom telefonu prije spavanja u krevetu može vam još više otežati odlazak na spavanje.

Snažno, blještavo svjetlo sa ekrana prevariti će vaše tijelo koje će misliti da je još uvijek dan.

Topliji tonovi na tijelo djeluju opuštajuće i pomažu mu utonuti u san.

Philips je na tržište postavio novu Hue liniju bijelih žarulja koje se mogu postaviti od jarkih do toplih tonova koji će vam pomoći opustiti se po noći.

Philips Hue White Ambiance žarulje pokrivaju boje temperaturnog raspona od niskih 220K što je približno toplim tonovima sunca u izlasku i zalasku, do visokih 6500K koji imitiraju jarku svjetlost podnevnog sunca.

Većina bijelih žarulja ima nešto višu temperaturu od oko 2700 do 3000 K što uključuje i klasičnu Philips Hue bijelu žarulju koja nema mogućnost podešavanja.

Toplina i jarkost žarulja može se podešavati uz pomoć Philips Hue aplikacije koja vam također omogućuje pristup podešavanju rasporeda, odnosno rutine kako biste mogli jednostavno programirati White Ambience žarulje od polaganog osvjetljenja

sobe ujutro kako bi se vaše tijelo lakše razbudilo do polaganog prigušavanja i smanjenja svjetlosti u kasnim satima kada se pripremate za spavanje kako biste se lakše umirili i spremili za san.

Žarulje se dostupne i samostalno ali i kao dio White Ambiance početnog seta koji uključuje dimmer i Hue Wi-Fi hub koji vam omogućuje jednostavnu automatizaciju rasvjete u vašem domu ukoliko vam je to prvi pametni uređaj.

Posjetite nas u jednom od naših prodajno izložbenih prostora Art rasvjete ili potražite našu ponudu online i pronađite pametno Philips Hue bijelo svjetlo koje će vam olakšati buđenje i odlazak na spavanje svojim pametnim mogućnostima.

Osim najšire ponude, Art rasvjeta nudi vam i jamstvo najbolje cijene u svim našim prodavaonicama.

Pokrenite automatizaciju doma rasvjetom, jer svjetlost nam je najpotrebnija posebno kada ju je lako postaviti, instalirati i koristiti, zar ne?

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!