Kako odabrati najbolju Eglo LED rasvjetu za svaku prostoriju u vašem domu

 
 
 
 
 
 
 

Kako odabrati najbolju Eglo LED rasvjetu za svaku prostoriju u vašem domu

Svaka prostorija u vašem domu je drugačija. Kao takva, potrebna joj je drugačija rasvjeta. Ako želite uvesti LED svjetlo u vaš dom, ali niste sigurni kako odabrati najbolju Eglo LED rasvjetu, evo kratkog vodiča.

Vjerojatno ste čuli da nam sunčeva svjetlost daje energiju, ali jeste li znali da žarulje rade na sličan način? Žarulje koje emitiraju plave svjetlosne valove proizvode serotonin, što nas čini usredotočenima, budnima i upozorenima. Žarulje koje ne emitiraju plave svjetlosne valove omogućuju našem mozgu da proizvodi melatonin, što nas čini opuštenima, pospanima i spremnima za dobar noćni san.

Eglo LED rasvjeta za spavaću sobu

Većina nas želi da nas atmosfera u našim spavaćim sobama opušta, smiruje i uspavljuje. Izbjegavanjem plavih svjetlosnih valova u spavaćoj sobi ćete zadržati svoj cirkadijski ritam. To vam omogućuje da vaš mozak proizvede melatonin potreban za ugodan san. Ako želite noćnu svjetiljku za čitanje, mekani plavi ili neutralni tonovi bolji su za čitanje, budući da hladna i bijela boja stvaraju visok kontrast sa stranicom.

Eglo LED rasvjeta za ured

Kada osvjetljavamo ured, želimo osigurati da svjetla maksimiziraju našu sposobnost da budemo produktivni u tom prostoru. Stavljanje hladnih bijelih svjetala u ured koji oponašaju dnevno svjetlo povećat će proizvodnju serotonina, što će ljude u tom prostoru činiti usredotočenima, budnima i energiziranima.

Eglo LED rasvjeta za dnevni boravak

Dnevni boravak je popularno mjesto za goste, zabavu, opuštanje. Bilo da gledate film ili razgovarate s prijateljima, važno je imati mješavinu svjetlosnih izvora u dnevnoj sobi kako biste se prilagodili situaciji. Kao u spavaćoj sobi, dobro je izbjeći jako svijetle, bijele svjetiljke koje stvaraju serotonin i daju nam energiju. Podesive reflektorske svjetiljke mogu biti usmjerene na zidove kako bi osvjetljavali umjetnička djela, obiteljske fotografije ili jednostavno smanjili odsjaj na televizoru. Pozicioniranje reflektorskih svjetiljki na zidovima ili stropovima također je izvrstan način za uklanjanje neželjenih sjena.

Eglo LED rasvjeta za kuhinju

 Kuhinja je u suštini radni prostor. Mnogi će od nas početi dan u kuhinji, tako da će plava svijetlost koju emitiraju žarulje pomoći probuditi nas dok pripremamo doručak. Ako imate i stol u vašoj kuhinji, zamagljiva gornja ploča s toplom bojom može stvoriti ugodan ambijent . Kuhinje također mogu iskoristiti prednje osvjetljenje s utorom

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!