Eglo rasvjeta – nepogrešiv izbor za osvjetljenje prostora

 
 
 
 
 
 
 

Eglo rasvjeta – nepogrešiv izbor za osvjetljenje prostora

Eglo rasvjeta je već desetljećima na samom čelu suvremenog svijeta rasvjete. To i ne čudi jer kvaliteta rasvjetnih tijela ovog brenda oduševljava potrošače diljem svijeta, kako elegantnim i suvremenim dizajnom tako i kvalitetom i jedinstvenošću proizvoda.

Od 1969. godine, odnosno od osnutka tvrtke, Eglo je prepoznat kao poseban i jedinstven brend koji je iz godine u godinu nezaustavljivo osvajao svijet rasvjetne industrije. Danas je on apsolutni globalni hit koji posluje u više od 70 zemalja i koji svojim rasvjetnim tijelima osvjetljava domove, urede, tvrtke i institucije diljem planete. Zahvaljujući korištenju moderne tehnologije i praćenju najnovijih trendova Eglo je apsolutni lider na tržištu rasvjete.

Eglo u svojoj ponudi nudi širok, raznovrstan i kreativan asortiman unutarnjih i vanjskih rasvjetnih tijela, od lustera, zidnih i stolnih svjetiljki, dekorativnih lampi, reflektora, kuhinjske, kupaonske, dječje, ugradbene i LED rasvjete pa sve do profesionalnih rasvjetnih sustava. Rasvjeta ovog brenda uključuje uglađene proizvode, koje istovremeno odlikuje moderan, klasičan i čist dizajn. Kada je u pitanju Eglo rasvjeta, cijene rasvjetnih tijela iz njihove ponude su apsolutno zadovoljavajuće, osobito ako se uzme u obzir njihov savršen dizajn i visoka kvaliteta.

Uz nepreglednu paletu proizvoda koje nudi Eglo proizvođač, u svakom kutku vašeg unutarnjeg ili vanjskog prostora možete stvoriti zaista pravu i jedinstvenu atmosferu. Bilo da trebate kompletnu rasvjetu za svoj dom ili jednostavno želite nekom dekorativnom svjetiljkom osvježiti prostor, Eglo rasvjetna kolekcija nudi zaista sve što vam treba. Želite li savršeno osvjetljenje prostora, tada ne tražite dalje, već odaberite neki od proizvoda iz kolekcije ovog cijenjenog i planetarno popularnog proizvođača.

Eglo rasvjeta je apsolutno nepogrešiv izbor za sve one koji žele imati moderan, elegantan i trendi dom!

Raznovrstan i bogat izbor Eglo rasvjete dostupan je u našoj web trgovini Art-rasvjeta kao i u našim trgovinama u Zagrebu i to na sljedećim adresama: Ozaljska 73 (poslovnica 1), Tratinska 37 (poslovnica 2), Savska 94 (poslovnica 3) i Maksimirska 79 (poslovnica 4).

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!