Eglo lusteri – rasvjetno rješenje za svaki dom

 
 
 
 
 
 
 

Eglo lusteri – rasvjetno rješenje za svaki dom

Mnogi vlasnici kuća, možda uključujući i vas, misle da su lusteri „previše nakićeni“ ili „pretjerani“; da su to svjetiljke koje se ne bi uklapale u stil ili dizajn njihovog doma. Zbog ove ideje neki ljudi nikad zbilja ne razmisle o vješanju lustera u njihovom domu. Ako i vi dijelite to mišljenje, onda je vrijeme da naučite nešto više o prednostima lustera i zašto biste trebali razmisliti o jednom za vaš dom. Kvalitetni lusteri kao što su Eglo lusteri:

Štede prostor

Uređivanje prostorije kako bi izgledala privlačnije može biti zahtjevno ako radite s ograničenim prostorom. Ako objesite jedan lijep Eglo luster, možete toj prostoriji lako dodati stil bez da joj oduzimate prostor! Čak se i u male prostore može uklopiti luster te ih se na taj način ukrasiti bez da postanu skučeni.

Daju bolji dojam

Bez obzira na to jeste li odabrali moderan, formalan ili casual Eglo luster, on može uhvatiti pažnju na način koji mnogi drugi svjetlosni elementi ne mogu. Biti središte pozornosti nije mali pothvat, ali Eglo lusteri lako hvataju pažnju u bilo kojoj prostoriji. Bez obzira radi li se o njihovom jedinstvenom dizajnu ili mekanom, elegantnom sjaju, lusteri donose život u prostoriju, te ju osvjetljavaju na način da izgleda privlačnije.

Staraju atmosferu

Lusteri stvaraju topao dojam te atmosferu dobrodošlice u svakoj prostoriji gdje to konvencionalna stropna i zidna svjetla zapravo ne mogu pružiti. Kristali i stakla u lusteru odražavaju i odbijaju svjetlost, što uzrokuje da se rasprši kroz sobu u različitim uzorcima. Ta svjetla stvaraju topli sjaj, a ne oštro, fokusirano svjetlo koje dobivate od drugih tipova rasvjeta.

Bez obzira na dizajn i oblik, lusteri također dodati dodir elegancije u sobi, što ju čini privlačnijom i udobnijom. Ako želite ublažiti oštro svjetlo u vašem uredu ili konferencijskim prostorijama i učiniti da prostor izgleda manje formalno i hladno, sve što trebate učiniti je dodati lijep Eglo luster.

Prilagodljivi su

Jedan od najvećih problema s tradicionalnim lusterima bila je činjenica da su se mogli uklopiti samo u određenu vrstu dizajna. Uostalom, veliki ukrasni kristalni lusteri neće izgledati dobro u suvremenim, urbanim apartmanima i kućama. Srećom Eglo lusteri dolaze u mnogo inovativnih dizajna i oblika. Moderni dizajni lustera mogu biti sve od čudnovatog i ekscentričnog, do elegantnog i minimalističkog.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!