Osvijetlite dom Eglo visilicom

 
 
 
 
 
 
 

Osvijetlite dom Eglo visilicom

Kad je riječ o osvjetljenju prostora, u današnje doba imamo i više nego dovoljno izbora. Na raspolaganju nam je niz različitih proizvoda koji se razlikuju po svemu od osnovnog dizajna do boje. Između ostalog, to znači i da svoje domove možemo urediti tako da točno odgovaraju našim ukusima. Ali nisu standardne visilice toliko popularne bez razloga. Može ih se naći u skoro svakom prostoru, pogotovo iznad stola u blagovaonici.

Eglo visilice neke su od najkvalitetnijih, a dolaze u toliko različitih varijanti da možete slobodno pustiti mašti na volju pri zamišljanju svojeg idealnog doma. Evo koje su sve prednosti nadopunjavanja prostora jednom od Eglo visilica.

Kvalitetni materijali za dugogodišnju upotrebu

Želite visilicu koja će trajati? Eglo je proizvođač rasvjetnih tijela sa sjedištem u Austriji i reputacijom koja se ne stječe bez inzistiranja na kvaliteti. Njihove visilice napravljene su od izdržljivih materijala koje je teško oštetiti. Najčešće upotrebljavaju krom, bakar i čelik, ali tu su i drugi visokokvalitetni materijali. Želite li osigurati izdržljivost svoje nove visilice, predlažemo da svakako uzmete Eglo u obzir.

Visoka funkcionalnost za bolje iskorištavanje svjetla

Rasvjetna tijela ne bi trebala samo osvjetljavati prostor. Njihovu funkcionalnost određuju i mnogi drugi faktori, pogotovo kad je riječ o visilicama. Neki su od najvažnijih faktora materijali i funkcije dijela visilice koja nosi same žarulje, kao i dodatne funkcije koje je čine pogodnom za upotrebu u različite svrhe. Eglo nudi visilice s podesivim lancima, kao i brojne proizvode koji su kompatibilni s nizom prigušivača svjetla.

Nadahnut dizajn za sve ukuse

Kad je riječ o dizajnu, Eglu nema premca. Čak i unutar kategorije visilica, njihovi dizajneri iz godine u godinu uspijevaju ponuditi pregršt opcija za sve moguće ukuse. Tu su visilice jednostavnih linija za modernija uređenja, ali i one izrađene u starinskom stilu, koje je lako uklopiti u prostoriju kojom dominiraju drvo i tople boje. Za one koji traže nešto što će svakomu zapeti za oko, tu su i visilice koje kombiniraju neobične materijale, poput one izrađene djelomično od kroma, a djelomično od prekrasno oblikovanih kristala.

Širok izbor boja za bolje uklapanje u prostor

Sviđa vam se jedan određeni stil, ali se boja nikako ne uklapa u vašu viziju namještenog prostora? Pogledajte dolazi li ta konkretna Eglo visilica u drugoj boji. Najčešće ćete imati izbor između jedne svjetlije i jedne tamnije boje, na primjer bakrene i crne.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!