Prednosti Eglo LED traka za vaš dom

 
 
 
 
 
 
 

Prednosti Eglo LED traka za vaš dom

LED svjetlosna trake - također poznate kao svjetleće vrpce ili LED trake – su vrsta fleksibilnog svjetla s ljepljivom podlogom. Ove trake sadrže montirane svjetleće diode zamotane u silikon. Svjetlo LED trake može se koristiti u raznim primjenama kao što su naglasna rasvjeta, funkcionalna rasvjeta ili dekorativna rasvjeta. Može se koristiti i komercijalne i u rezidencijalne svrhe. Kada kupujete LED trake, Eglo LED trake pružaju najbolju kvalitetu i najviše pogodnosti. Evo nekih od prednosti korištenja Eglo LED traka u vašem domu:

Energetska učinkovitost

LED svjetlosne trake nevjerojatno su energetski učinkovite! Tradicionalna rasvjeta ne samo da troši više energije nego također zagrijava prostor. To dovodi do gubitke energije, što se može vidjeti i na vašem računu za struju! Eglo LED trake najmanje su 95% učinkovitije od običnih žarulja. Osvijetlit će svaku sobu bez emitiranja topline. Ako želite imati energetski učinkovit dom, razmislite o korištenju LED svjetiljki i žarulja na bazi LED svjetiljki umjesto žarulja sa žarnom niti u svakoj prostoriji.

Fleksibilnost, fleksibilnost, fleksibilnost

Eglo LED trake izuzetno su fleksibilne. Možete ih koristiti u širokom rasponu aplikacija: u uredu, kod kuće, kao ukrase i još mnogo toga. LED trake pružaju suptilno ili jako osvjetljenje, ovisno o razini osvjetljenja koja vam je potrebna!

Ova rasvjeta također je doslovno fleksibilna – traka se može prilagoditi bilo kojem obliku koji vam se sviđa. Ova jedinstvena značajka dobro funkcionira ako organizirate poseban događaj. Možete montirati traku bilo gdje ili ju koristiti kao svjetla za nuždu!

Poboljšanje raspoloženja

Istraživanja pokazuju da LED rasvjeta olakšava simptome sezonskog afektivnog poremećaja ili SAD-a. Hladno bijelo svjetlo poboljšava raspoloženje bilo gdje, tako omogućujući radnicima da postanu produktivniji. U kućanstvu, LED rasvjeta ne samo da smanjuje troškove komunalnih usluga, već također i poboljšava raspoloženje i povećava sreću u kućanstvu.

Ekologija

LED rasvjeta je vrlo ekološka. Za razliku od fluorescentnih i žarulja sa žarnom niti, LED rasvjeta ne sadrži toksične kemikalije koje bi mogle naštetiti okolišu. Eglo LED trake također su 100% reciklirane, što bi moglo pridonijeti smanjenju vašeg otiska.

Bolja distribucija svjetla

Budući da LED-ovi zahtijevaju manje upotrebe svjetla, to znači bolju raspodjelu svjetlosti. To znači da će vam trebati manje svjetala za osvjetljavanje određene prostorije.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!