Eglo rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Eglo rasvjeta

Volite li trendove, moderan dizajn i prekrasne interijere sigurni smo da ste čuli za tvrtku Eglo.  Eglo ima bogatu tradiciju dugu gotovo pedeset godina koja nam dolazi iz Austrije. Mnogobrojne podružnice, kvaliteta i prepoznatljivost osigurali su prvo mjesto na europskom tržištu ali i zavidan svjetski položaju pravo ovoj kompaniji.

Želite li vrhunski dizajn koji je široko poznati ali po pristupačnim cijenama svakako nas posjetite i upoznajte Eglo proizvode ukoliko ih do sada niste imali priliku vidjeti.

Eglo osim linije žarulja posjeduje i zasebne linije za uređenje interijera i eksterijera ali i profesionalne žarulje.

Eglo linije proizvoda mogu se pronaći na više od 60 različitih tržišta na svijetu što utječe na razvoj dizajna, oblika i boja artikala. Budući da se Eglo želi približiti svojim korisnicima te im pružiti artikle koji će se uklopiti u dom, imati obilježja iz podneblja tržišta u kojemu će se prodavati kao što su materijal, povijest i razvoj o kojima stil ovisi te stanje na tržištu kreiraju proizvod koji se savršeno uklapa u prostor na kojem se pojavljuje.

Želite li u svoj dom unijeti dašak skandinavskog stila, malo istočnjačkog orijenta ili opuštenosti sa zapada ili želite postići pročišćenost prostora svoj savršeni rasvjetni element pronaći ćete u ponudi Egla koju vam predstavljamo.

Posjetite nas ili pogledajte našu ponudu Eglo rasvjetnih tijela na Art Rasvjeta stranici i sigurni smo da ćete pronaći artikl koji je savršen za vas. Art Rasvjeta nudi vam jamstvo najbolje cijene, pronađete li neki od artikala iz naše ponude kod drugog proizvođača, posjetite nas sa ponudom i jamčimo vam bolje uvjete.

Eglo osim besprijekornog dizajna, kvalitetnih materijala i odlične izrade pazi i na pozadinu lampe na vašem stolu. Briga o okolišu i održivi razvoj važan su dio procesa proizvodnje i rada u tvrtci. Recikliranje, energetska održivost i ravnoteža, materijali koji nisu štetni za okoliš kao i smanjenje troškova te vremena isporuke samo su neki od elemenata u poslovanju koji ovu tvrtku čine savršenim proizvođačem.

Brine li vas pozadina priče artikala koje kupujete, Eglo je pravi izbor za vas. Naši iskusni prodavači rado će vam pokazati Eglo artikle u našim prodajnim i izložbenim prostorima te će vas upoznati sa prednostima ovih rasvjetnih tijela.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!