Prednosti korištenja Eglo LED reflektora u kućanstvu

 
 
 
 
 
 
 

Prednosti korištenja Eglo LED reflektora u kućanstvu

LED reflektori sasvim su drugačija vrsta rasvjetnih tijela od konvencionalnih žarulja. Jedna od najvećih razlika odnosi se na način na koji se odašilje svjetlosni snop. Međutim, nije istina da reflektori mogu proizvoditi samo jake snopove prikladne za koncerte i slična događanja. Njih se danas koristi i u poslovnim, ali i u stambenim zgradama. Neke od najkvalitetnijih LED reflektora proizvodi Eglo, tvrtka sa sjedištem u Austriji. Evo nekoliko prednosti korištenja njihovih reflektora u kućanstvu.

Eglo LED reflektori poboljšavaju funkcionalnost osvjetljenja

Ovakva se rasvjetna tijela mogu koristiti u bezbroj različitih svrha. Može ih se, na primjer, ugraditi ispod kuhinjskih ormarića, što znatno olakšava snalaženje u kuhinji prilikom kuhanja. Također ih se može koristiti i u dekorativne svrhe, pogotovo kad se odaberu reflektori u boji.

Eglo LED reflektori smanjuju potrošnju energije

Najnoviji LED reflektori troše znatno manje električne energije od konvencionalnih žarulja. Zbog toga su savršen dodatak osvjetljenju svakog kućanstva u kojem se pazi na potrošnju energije.

Eglo LED reflektori ne sadrže štetne elemente

LED reflektori izrađuju se od recikliranih materijala. U njima se ne mogu naći elementi koje se općenito smatra štetnima za okoliš. Želite li dati svoj doprinos očuvanju planeta, ova su rasvjetna tijela idealan odabir za vas.

Eglo LED reflektori imaju dugačak vijek trajanja

Ovakva rasvjetna tijela mogu trajati preko 20 godina i dati oko 30 000 sati svjetlosne energije. To je znatno duži vijek trajanja od konvencionalnih žarulja, koje se često mora mijenjati svakih šest mjeseci do godinu dana.

Eglo LED reflektori ne izrađuju se od lomljivih staklenih cijevi

Konvencionalne žarulje iznimno su lomljive. LED reflektori izrađuju se od znatno čvršćih materijala, zbog čega su mnogo manje skloni oštećenjima.

Eglo LED reflektori ne zahtijevaju održavanje

Osim što imaju izdržljive žarulje, ni sami LED reflektori ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Sve što trebate napraviti jest dati ih ugraditi.

 

Kako odabrati najbolje LED reflektore?

LED reflektori obično su skuplji od drugih rasvjetnih tijela. Zbog toga je važno ne žuriti s odabirom kako biste osigurali optimalnu kvalitetu za uložen novac. Tri su glavna faktora koja određuju učinkovitost LED reflektora:

1. Veličina i oblik žarulje

2. Izlaz svjetlosnog snopa

3. Podnožje žarulje i nagib svjetlosnog snopa

Uzmete li sva ta tri faktora u obzir i odaberete Eglo LED reflektor koji odgovara svim vašim potrebama, osigurat ćete kvalitetnu rasvjetu u svom domu.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!