Eglo lusteri – kvaliteta i dizajn bez premca!

 
 
 
 
 
 
 

Eglo lusteri – kvaliteta i dizajn bez premca!

Rasvjetna tijela više nisu samo obični predmeti za osvjetljavanje. Oni se u današnje vrijeme dizajniraju na način da dekoriraju i uljepšavaju prostor. Upravo takvi su i Eglo lusteri, rasvjetna tijela koja svojim posebnim, jedinstvenim i savršenim dizajnom podižu stilski dojam svakog prostora. Lusteri ovog mega popularnog brenda vam nude različite i jedinstvene mogućnosti za osvjetljenje i dekoraciju doma. U ponudi Eglo lustera i rasvjetnih tijela možete birati između velikog broja klasičnih modela, ali i onih koji su proizvedeni tako da prate najnovije trendove u svijetu rasvjete.

Bilo da su izrađeni od kroma, bakra, čelika ili stakla, koji su ujedno i najčešći materijali koje koristi ovaj brend, Eglo lusteri su prava umjetnička djela i predmet obožavanja svih onih koji imaju posebno istančan ukus za ljepotu, funkcionalnost i kvalitetu.

Savršenstvo Eglo dizajna

Ljepota i atraktivnost Eglo lustera se očituje kroz maštovite linije i oblike te savršenu i nepogrešivu kombinaciju materijala. Stoga Eglo lusteri odlično nadopunjuju svaki dizajn prostora i savršeno se uklapaju svugdje - iznad stola, iznad kuhinjskog otoka, u sredinu prostorije itd.

Ovaj brend ima rješenje za svaki ukus i svatko će u njihovoj ponudi vrlo lako pronaći luster po svom ukusu. Bilo da ste ljubitelj jednostavnih, minimalističkih modela ili ste pak skloniji odabiru onih raskošnijih i pomalo ekstravagantnih primjeraka, Eglo ponuda će vas nedvojbeno zadovoljiti. 

Kvaliteta, trajnost i učinkovitost

Kada se odlučujemo na kupovinu novog lustera, svakako želimo da on bude lijep i privlačan, ali većina nas ipak brine i o kvaliteti. Kada su u pitanju Eglo brend i njegova rasvjetna tijela, kvaliteta je ono što se podrazumijeva i što je apsolutno neupitno.
Eglo lustere odlikuju, ne samo ljepota i atraktivan dizajn već i visoka izdržljivost, trajnost i učinkovitost. Zbog svih tih prednosti sasvim je opravdana planetarna popularnost Eglo proizvođača i njihovih lustera.
Funkcionalnost i učinkovitost su visoko na listi prioriteta ovog proizvođača. Stoga su njihovi lusteri osmišljeni i proizvedeni na način da slijede sklad i balans same izvedbe i materijala od kojih su izrađeni svi njihovi dijelovi.

Široku paletu lustera i ostalih rasvjetnih tijela vrhunskog brenda Eglo možete pronaći u našoj web trgovini Art-rasvjeta kao i u našim trgovinama u Zagrebu i to na sljedećim adresama: Ozaljska 73 (poslovnica 1), Tratinska 37 (poslovnica 2), Savska 94 (poslovnica 3) i Maksimirska 79 (poslovnica 4).

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!