Faro rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Faro rasvjeta

Ulazeći u salon rasvjete ponekada možete početi osjećati paniku. Mnogi su razlozi za to, ali moguće je da je jedan od njih činjenica da ste se tamo zaputili jer želite promjenu u vašem domu i smatrate da bi nova rasvjeta bila najbolji način za ostvarivanje te promjene. No, kada ste stigli u salon pred vama se otvorio izdašan svijet rasvjete, a oči vam ne mogu pokriti sve te različite lustere, lampe i svjetiljke, postajete zbunjeni i niste sigurni što bi vam najbolje odgovaralo. Pomoći ćemo vam s time prestavljanjem Faro rasvjete koja može biti baš taj element promjene kojemu težite.

Faro rasvjeta je tvrtka koja potječe iz Barcelone, a osnovana je davne 1986. godine. Zanimljivo je da Faro u početku nije proizvodio rasvjetu kakvu danas proizvodi nego su krenuli s proizvodnjoj stolnih lampi. No, malo po malo shvatili su da imaju mnogo više ponuditi kupcima te su krenuli s proizvodnjom svjetiljki, lustera, lampi i raznih drugih rasvjetnih tijela.

Danas, Faro tvrtka teži postati jedna od najboljih proizvođaća i dizajnera rasvjete. Dok su se prije samo bavili proizvodnjom, sada imaju tim dizajnera koji su svoj život posvetili stvaranju rasvjete koja bi odgovarala svakom domu. Faro rasvjeta ne odnosi se samo na kućne potrebe, nego im ponuda podrazumjeva i vanjsku rasvjetu, ventilatore te profesionalnu rasvjetu. Svatko će naći ono što mu odgovara.

Dizajnom je Faro rasvjeta pogodna svakom tipu kuće, odnosilo se to na interijer ili eksterijer. Dizajn im je pretežito jednostavan, prilagodljiv, boje nisu napadne i pretjerane. Donose vrlo elegantna rasvjetna tijela koja daju vašem domu poseban duh jednostavnosti i posebnosti, a ukoliko vam je dom inače ekstravagantan, rasvjeta Faro će se savršeno uklopiti tako što će izbalansirati sve elemente u vašem domu stvarajući savršen ugođaj i atmosferu. S Faro rasvjetom ne možete pogriješiti – uvjerite se sami.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!