Traži

Unesite pojam za pretraživanje

Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Philips spot reflektorska žarulja s kojom vaš dom postaje Hollywood

Philips spot reflektorska žarulja s kojom vaš dom postaje Hollywood

28. 03. 2019.

Što prvo pomislite kada se spomene reflektor? Pomislite li na snažnu bijelu svijetlost i nogometne utakmice kada je igralište osvjetljeno velikim i snažnim reflektorima?

Pomislite li na nastupe pjevača i zvijezda koje obasipa svijetlost reflektora čineći ih centrom pažnje? Možda pak pomislite na američke filmove i potjere u kojima se reflektorom traži bjegunca ili auto?

Možda ipak pomislite na Philipsove spot reflektorske žarulje. Ako ne, nakon ovoga definitivno hoćete.

Philips, kao vodeći stručnjak u svijetu LED rasvjete predstavio je spot reflektorsku žarulju. Odlikuje ju poseban oblik koji nije zaobljen, nego je žarulja ravna na vrhu te izgleda kao odrezana halogen žarulja.

Takav oblik ne postoji kako bi vam dao dojam luksuza i futurističke rasvjete, nego je žarulja posebno dizajnirana kako bi obavljala posao za koji je namijenjena.

Osim što ima odlike svih led žarulja, a to su izdržljivost, kvaliteta, fleksibilnost i prilagodljivost, ova žarulja omogućava da svom domu priuštite ono najbolje i istaknete sve njegove adute.

Ova žarulja ima mogućnost osvjetljavanja točno određenih površina u vašem domu, tako da ju možete koristiti kako biste naglasili arhitektonske odlike svoga doma, fotografije ili slike, skulpture ili određene dijelove namještaja.

Također se ne morate brinuti da će vas svijetlost ove žarulje zaslijepiti kao reflektori na utakmici ili u filmovima i potjerama jer Philipsove žarulje imaju mogućnost podešavanja intenziteta svijetla.

One su stvorene kako biste sačuvali što više energije, a dobili najbolje osvjetljenje za vas i vaš dom stvarajući atmosferu kakva vama odgovara. Philips ne diktira uvjete, nego prelazi granice mašte.