Savjeti za novu kuhinjsku rasvjetu

 
 
 
 
 
 
 

Savjeti za novu kuhinjsku rasvjetu

Ako ste ikada radili makeover kuhinje znate na što sliči tako veliki zahvat i koliko je zahtjevna njegova izvedba. Trebam li obojiti zidove? Trebam li prvo postaviti nove podove? Bi li najjednostavnije bilo da unajmim radnike? Mnogo je pitanja i izbora vezanih uz taj posao, ali evo nekoliko trikova koji bi vam mogli olakšati taj proces i malo umanjiti zbunjenost i neznanje.

Prije nego što krenete u renoviranje podova ili instalacije novih uređaja u kuhinju, pametno je prvo postaviti nova rasvjetna tijela.

Najefektivniji mogući način osvjetljenja kuhinje sastoji se od četiri dobro kombinirana sloja: funkcija, ambijent, naglasak i dekorativni elementi rasvjete.

Ako tražite vrhunske rasvjetne elemente, ne morate tražiti dalje od Art-rasvjete koja nudi dizajnerska rasvjetna tijela koji će vas ostaviti bez daha. Lusteri, zidne svjetiljke, stropne visilice…vaša kuhinja će zasjati novim sjajem.

Ukoliko zatrebate savjet o uređenju, o električnim instalacijama, montaži, ili bilo čemu drugom vezanim za rasvjetu vaše kuhinje, obratite nam se s povjerenjem. Iskustvo naših djelatnika i širok asortiman rasvjetnih tijela osigurat će vrhunsku izvedbu u kojoj ćete uživati.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!