Prijenosne lampe za eksterijere

 
 
 
 
 
 
 

Prijenosne lampe za eksterijere

Imate predivno dvorište no nikako nemožete pronaći savršena rasvjetna tijela? Želite nešto neuobičajeno, ne želite tipične reflektore ili starinske lampione? Pogledajte što vam Faro Barcelona donosi u novom katalogu, nešto novo i nepredvidljivo, osjećati ćete se kao Alisa u zemlji čudesa!

Cat je jedinstvena mala lampa koja dolazi u bijeloj, crnoj i crvenoj boji. Oblik lanterne je moderniziran te je staklo mliječno, nema fokusirano svjetlo i zbog toga daje topao dojam, krijesničast. Možete ju staviti na pločice, u travu ili ju zbog njenog dizajna i oblika jednostavno objesiti na bilo koju granu, ogradu ili stolicu, gdje god vam odgovara u vrtu.

Želite nešto zaista posebno za svoj vanjski prostor? Jarrett je dizajnerska lampa dvojca Alex & Manuel Llusca. Lampa ima oblik vrča za vodu, jednostavne oble linije i topla boja odmah su nas osvojile. Svjetlost se raspršuje te iako je jaka i od nje imate dovoljno svjetla pruža osjećaj intime i romantike. Osim što je divna kao rasvjetno tijelo zbog svog retro oblika, ova lampa je zapravo stolica. Izdržljiva je te njena gornja ravna ploha omogućuje da se na njoj sjedi, ugodna je a osim toga može poslužiti i kao stolić ukoliko sjedite u travi. Lampa je kao i sve ove godine lako prenosiva, štedljiva i dugo izdržljiva.

Ovom lampom oduševiti ćete se i vi i vaši članovi obitelji kao i svi vaši gosti, sigurni smo. Ukoliko želite nešto drukčije, posebno a da sa tim nemate problema sa instalacijom, namještanjem i pokrivanjem, isključivanjem dok kiši, po zimi i niskim temperaturama ove lampe su savršen odabir. Jednostavne, lagane, mogu se uklopiti u interijer ali ih je lako i pospremiti ako nemate mjesto za njih u kući.

Pogledajte cijelu ponudu https://youtu.be/YZsyBcS24hI Faro Barcelona i ove godine od svog vrta napravite posebnu zemlju čudesa u kojoj ćete uživati!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!