Boje su ponovno u modi

 
 
 
 
 
 
 

Boje su ponovno u modi

Malo neočekivano, dogodio se veliki povratak boja u dizajn rasvjetnih tijela.  Čini se da je obojeno rasvjetno tijelo postalo česta zamjena za neku umjetninu u domu  i da je namjerno birano da privuče pažnju.

Posljednjih godina i desetljeća trend je lutao između mat srebrnog i sjajnog, i možda malo zlatnog. Tu i tamo tu bi klasiku prekinulo trend tradicionalnih crnih ili bijelih modela. No sada je sve naopačke – boje su posvuda! Slavi se povratak životnih zabavnih boja, povratak u šarene sedamdesete

Od lagane klasične muzike  do jakog popa.

Novi trend su boje. I često idu do ekstrema. Mnogi su proizvođači još uvijek vjerni svojim linijama, ali vidi se veliki pomak u izboru boja. Proizvođač tipa Oligo, koji već 25 godina proizvodi suptilne oblike i kromirane površine, odbacio je dio svoje postojanosti i lansirao seriju obojenih svjetiljki koje su bile iznaneđenje za tržište rasvjetnih tijela.

Nastale su moderne interpretacije klasičnih sjenila: LED svjetiljke su dostupne u bijeloj, crnoj, sivoj, narančastoj, žutoj i zelenoj boji.  Artemide je za Božić lansirao posebnu poklon kolekciju Tolomeo svjetiljke: mlađu sestru zvanu  : “Micro Pinza LED”, kaja se može kupti u talijanskim nacionalnim bojama (zelena, bijela i crvena).. Baltensweiler – koji je poznat po kombinacijama crne i kroma obojio je lampu“Zett USB color” u sjajne metalik boje.

Primjera je mnoštvo, i ne bi mogli stati na jedan papir. Činjenica je da su granice napokon pomaknute. Bez obzira na razlog ovih promjena (koji je vjertojatno u želji kupaca da ukrase svoje domova življim komadima), nije važno jer će ova promjena biti korisna svima i napokon neće postojati nikakva ograničenja u u uređivanju prostora. Nova raznolika ponuda ima nevjerojatnu mogućnost izbora. Donedavno, moralim ste birati između bijele i tamnosive, a paleta boja danas je toliko široka da ćete bez problema naći što tražite. I kao da to nije dovoljno, možete izabrati boju iz RAL kartica i zatražiti od proizvođača svoj omiljeni ton.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!