Pravila u odabiru rasvjete

 
 
 
 
 
 
 

Pravila u odabiru rasvjete

Svi želimo da je naš dom toapo i svjetal, no ako nemamo dovoljno sunčeve svjetlosti moramo si ju omogućiti prirodnim putem. Zamaranje oka važan je problem koji dovodi do naprezanja, glavobolje, dodatnog stresa i na poslijetku kvarenja očnog vida koje dovodi do potrebe za nošenjem naočala i leća.

Kako ne bismo ugrozili svoj vid i izlagali tijelo dodatnom stresu potrebno je opskrbiti prostor u kojem boravimo dostatnom količinom rasvjete kako bismo mogli nesmetano obavljati kućanske poslove, zadatke i zadaće koje imamo te neometano uživati u omiljenom filmu na laptopu ili dobroj knjizi pod dekicom.

Znate li koliko je štetno raditi na računalu ili biti izložen bilo kakvoj vrsti svjetlosti ekrana u potpunom mraku? Ne moramo govoriti niti to kako svatko od nas u potpunom mraku odgovara na poruke, šalje mailove ili surfa na mobitelu prije spavanja. Minimalna svjetlost noćne lampice ublažiti će štetan utjecaj koji mobiteli i ekrani nose.

Odaberite rasvjetna tijela koja vam se sviđaju prema obliku, stilu i boji. Potpuno o vama ovisi kakva ćete rasvjetna tijela kupiti.

Raspitajte se na prodajnom mjestu o jačini koju određena rasvjetna tijela pružaju, o žaruljama koje su kompatibilne s njima te koliki je vijek trajanja onih koje ste odabrali.

Konzultirajte se i o mogućnostima pucanja žarulja, kvarenja istih te o tome kako ćete reagirati ukoliko dođe do nekih nepravilnosti u radu.

Problemi koji se mogu dogoditi sa rasvjetnim tijelima i žaruljama su jako rijetki no pripremite se kao da bi do njih moglo doći kako biste se znali ponašati u određenim situacijama.

Ukoliko u domu imate djecu i kućne ljubimce koji mogu dosegnuti neka od rasvjetnih tijela koja ste odabrali pitajte prodavače o tome koliko se ona zagrijavaju i koliko su otporne na moguće udarce, prevrtanja i mogućnost kontakta s vodom.

Prije svega želimo da se u svom dobro osvijetljenom domu osjećate sretno, sigurno i kao da vam sunce živi u stanu!

Dođite k nama i zatražite savjet stručnjaka uz čiju ćete pomoć brzo i lako na siguran način urediti svoj dom.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!